Balls

Urheiluseuratoimintaa yli lajirajojen, Piknik-päiväristeily Turusta 30.9.

Lähde antoisalle, urheiluseuratoimintaan keskittyvälle teemaristeilylle. Ohjelmassa käsitellään mm. nuoren urheilijan ruokavaliota ja fysiikkavalmennusta, vapaaehtoistyön voimaa sekä sponsorointia ja modernia markkinointiyhteistyötä –  mitä se parhaimmillaan yritysten ja urheiluseurojen välillä on. Tapaa muita samanhenkisiä ihmisiä yli lajirajojen, viihdy, verkostoidu ja saa voimavaroja.

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole enää voimassa.

Hinta

86 €/hlö

Hintaan sisältyy:

  • Piknik-päiväristeily Turusta, Amorella & Viking Grace
  • Meriaamiainen
  • Risteilyn erikoisohjelma kokoustilassa
  • Kokouskahvit ja hedelmät
  • Buffetpäivällinen ruokajuomineen

Päivän luennoitsijat:

Arto Kuuluvainen

Kauppatieteiden tohtori ja urheiluliiketoiminnan ammattilainen käsittelee puheenvuorossaan urheilun sponsorointia nykypäivänä. Luento antaa eväitä siihen, miten jokainen urheiluseura voi kehittää omaan toimintaansa paremmalle tasolle.

Riitta Hyvärinen

Turun Urheiluliiton toiminnassa pitkään mukana ollut Riitta Hyvärinen koordinoi Paavo Nurmi Games -yleisurheilutapahtuman vapaaehtoistoimintaa. Viime kesän tapahtumakokonaisuutta oli toteuttamassa yli 500 vapaaehtoista!

Sanna Eloranta

Fysiikkavalmentaja, fysioterapeutti ja ravintovalmentaja Sanna Eloranta tuntee kilpaurheilun maailman. Terveyden ja toimintakyvyn kohentamiseen tähtäävä valmennus ja fysioterapia ovat lähellä Sannan sydäntä. Hänen unelmanaan on parantaa yhteistyötä suomalaisen terveydenhuoltoalan ja liikunta-alan välillä.

Aiheista mukana keskustelemassa myös: koripalloilija Tiina Sten, Otto Valavuo Carelia Sportista, Santtu Kiili Mauno-ravintoloista ja Krista Arponen Supertreeneistä. 

Risteily järjestetään yhteistyössä Viestintäliiga Oy:n sekä Carelia Sport & Managementin kanssa.


Aikataulu toistaiseksi

Turku   Maarianhamina
Laiva
08.45 > 14.10 Amorella
19.50 < 14.25 Viking Grace

Laivanvaihto Maarianhaminassa.

Turku

  • Bussi 1 Lentoasema–Keskusta–Satama ja päinvastoin terminaalin edustalta 7–10 minuutin välein
  • Junat aamuisin ja iltaisin sataman juna-asemalta, 100 m terminaalista.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online »

Edullisin hinta netissä. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia. Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana. Jäsenehdot »

Ota mukaan henkilötodistus (matkoille Tallinnaan passi tai henkilökortti). Lisätietoa ikärajoista ja muista matkaehdoista »

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.