Amorella Love - Rakkaus on ikuinen

Amorella Love on viihteellinen, aikuisille suunnattu parisuhdevisailu, joka käydään kauneimpien rakkauslaulujen säestyksellä.

Amorella Love järjestetään 15.5. laivan Fun Clubissa klo 18.30–19.15.

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Ohjelman juontajina toimivat muusikot Pertti Keihäs ja Jarkko Salmi, joista jälkimmäinen toimii myös Sunset-trion kapellimestarina. Amorin lähettiläinä mukana myös laivan oma viihderyhmä.

Lisätietoa rakkausteemaohjelmasta ja visailusta saat laivan tervetulotuokiossa. Ilmoittautuminen visaan tapahtuu tilaisuudessa jaettavalla lomakkeella, jossa kysytään mm. pariskuntien lempikappaleita. Lomakkeet palautetaan laivan infopisteeseen klo 12.00 mennessä, ja illan ohjelmaan valitaan mukaan 2–3 pariskuntaa.

Ota rakkaasi kainaloon, ilmoittaudu mukaan visailuun ja muistele samalla yhteisiä vuosia musiikin saattelemana. Rakkaus on ikuinen!

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot