Spa Viking Grace

I love me -risteily Viking Gracella 20.5.2017

Kokoa ystävät yhteen ja suuntaa vuorokaudeksi saaristomaisemiin! I love me -risteily upealla Viking Gracella vie sinut ja ystäväsi hyvän ruoan ja hemmottelun pariin ja tarjoaa muun muassa hyvää musiikkia sekä rentouttavan joogahetken. Hemmottelemisiin!

Yhteistyössä Viking Line ja Messukeskus.

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Luennoitsijana parisuhteen, perhe-elämän, lastenkasvatuksen, elämänhallinnan ja mielenterveyden ammattilainen, tv:stäkin tuttu Maaret Kallio. Artisteina Egotrippi ja Kim Herold.

Ohjelma (Suomen aikaa)

 • Egotrippi lähtöiltana
 • Yin Yoga klo 21.30–22.30. (Katso lisätiedot alla)
 • Lempeä aamujooga klo 9.30–10.30. (Katso lisätiedot alla)
 • Yoga by Rituals klo 10.30–12.30 (Katso lisätiedot alla ja ilmottaudu ennakkoon) 
 • Kim Herold paluupäivänä klo 13.30–14.30
 • Maaret Kallion luento paluupäivänä klo 15.00
  Luennon aihe: Lujasti mutta lempeästi - itsensä kohtaamisen taidot
 • Yoga by Rituals klo 16.30–18.30 (Katso lisätiedot alla ja ilmottaudu ennakkoon)
 • Diorin Color Stylist Jenni tekee meikkiesittelyitä tax-free-myymälässä koko matkan ajan – huuli-, silmä- ja pikameikkejä valinnan mukaan

Lisäohjelmaa pientä maksua vastaan:

 • Design Walk, jossa tutustutaan Viking Gracen ainutlaatuiseen sisustukseen opastetulla kierroksella ja nautitaan lopuksi lasillinen kuohuvaa. Tunnin mittaiset kierrokset järjestetään klo 12 ja 15, lähtöpaikkana kokousosasto. Ilmoittautuminen ja maksu laivan infossa on mahdollista heti laivaan saapuessa sekä aamulla klo 12 saakka. 
  Hinta 10,-/hlö.
 • Champagne Break eli puolen tunnin mittainen tutustuminen samppanjaan klo 12.30 ja 13.00 Seamore-samppanjabaarissa. Champagne Breakiin sisältyy lasillinen samppanjaa ja keittiömestarin amuse-bouche. Ilmoittautuminen ja maksu laivan infossa on mahdollista heti laivaan saapuessa sekä aamulla klo 12 saakka. 
  Hinta 15,-/hlö.

Yin Jooga

Maksuton, 30 ensimmäistä mahtuu mukaan

Yin Jooga 60 min on kehon ja mielen tasapainottava harjoitus, jossa liikkeet tehdään lattialla istuen tai maaten. Poiketen muista jooga asennoista, Yin Jooga asennoissa ollaan 2–5 min, samalla tietoisesti rentoutuen.

Asennot vaikuttavat kehon kuiviin ja kangistuneisiin alueisiin – selkärankaan ja lantion seutuun. Yin Joogan avaava ja rentouttava harjoitus tukee hyvin muuta fyysistä liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan muista liikuntasuorituksissa. Tunti sopii täydellisesti ensikertalaisille, istumatyötä tekeville sekä aktiiviurheilijoille.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Lempeä aamujooga

Maksuton, 30 ensimmäistä mahtuu mukaan

Lempeä Jooga 60 min on kevyempi ja rauhallisempi hyvänolon ja mielen tunti. Tunnilla on tarkoitus saada hieman hikeä pintaan, mutta ennen kaikkea saada kehoa vetreyttämällä itselle hyvä olo. Tunti sopii hyvin ensikertalaisille, raskaana oleville ja muutenkin kaikille jotka haluavat lempeän ja energisen startin aamuun.

Molemmissa opettajana on Petri Linnankivi, jonka "Tule sellaisena kuin olet" -joogatunnit sopivat hyvin joogan vasta-alkajille, hieman kokeneille tai niille jotka haluavat hyvänolontunnetta.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Yoga by Rituals

Risteilyn aikana sinun on mahdollista osallistua maksutta kahden tunnin mittaiseen Yoga by Rituals -sessioon, joka koostuu joogasta, hiljentymisestä ja teetarjoilusta Ritualsin tuote-esittelyn yhteydessä. 

Sessioita on kaksi, klo 10.30–12.30 ja 16.30–18.30, ja molempiin mahtuu mukaan 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Osallistujat palkitaan Ritualsin yllätyslahjalla. Ilmoittaudu heti ja muista ottaa rento vaatetus mukaan risteilylle!

PS Jos et pääsekään joogaan, peruthan osallistumisesi, jotta seuraava jonossa saa paikan. Kiitos.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot

Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.