Dans

Suuri lavatanssiristeily Viking Gracella 24.9.

Parketti on kiillotettu ja laajennettu kahteen tilaan, joten on aika laittaa tanssikengät jalkaan ja suunnata partnerin kanssa lattialle!

Mukana Vuorokauden risteilyllä ovat tanssikansan suosimat huippuesiintyjät Kyösti Mäkimattila & Varjokuva sekä Hurma. Mukaan lähtevät myös suositut tanssinopettajat Sari ja Jari Aaltonen, Antti Törmänen ja Anne-Riina Hurskainen.

Risteilyn aikana kuullaan myös tunnelmallinen runomatinea, jossa saamme nauttia Kyösti Mäkimattilan runoista ja lauluista. Lisäksi luvassa on muutakin tanssillista ohjelmaa.

Lähde pyörähtelemään parketille ja nauttimaan elämästä iloisessa seurassa!

Hintaan sisältyy

  • Vuorokauden risteily Viking Gracella valitussa hyttiluokassa
  • Kyösti Mäkimattilan runomatinea
  • Kaksi tanssikurssia, uusille harrastajille suunnatut foksi ja fusku, uusia lajeja kokeileville bachata ja pitkään tanssineille myös fusku. Tanssikurssille voi tulla ilman paria!

Lisämaksusta

Voit valita yhdestä kolmeen tanssituntia lisää ohjelmaasi. Lajit ovat bugg, wanha Tango ja salsa. Tarjolla on sekä perusteet että keskitason tunnit, jotka tarjoavat haasteita pidempäänkin tanssineille.

Varaa paikkasi Matkapoikien kautta.

Ostokset

Myymälämme ovat pullollaan merkkikosmetiikkaa, tuoksuja, laadukkaita juomia, vaatteita, leluja ja asusteita.

Viking Grace Spa & Wellness

Kylpylästä on upeat näkymät Itämeren kauneimpaan saaristoon.

Aikataulu toistaiseksi

Turku

  Maarianhamina/Långnäs   Tukholma Laiva
20.55 > 01.05* > 01.10* > 06.30 Viking Grace
19.50 < 14.25 < 14.10 < 07.45 Viking Grace

* Poikkeaa yöllä Långnäsin satamaan

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.