Amorellan visailumaanantait

Amorellalla kisataan joka maanantai 21.8.–11.12.2017 sekä lämmittelykisoissa päivän aikana että jännittävässä viikkofinaalissa illalla. Osallistu tietovisaan ja voita paikka finaaliristeilylle 11.12.2017. Pääpalkinto on luksusristeily kahdelle aterioin ja juomalipukkein.

Tähtijuontajana 18.9., 30.10. ja 20.11. toimii Riitta Väisänen.

Quiz-tietovisamaanantai järjestetään Fun Clubissa (kansi 8). Päivän aikana järjestetään kaksi lämmittelykierrosta erilaisin kysymyksin eri aihealueilta, aina sekä suomeksi että ruotsiksi. Kultakin lämmittelykierrokselta julistetaan voittaja, joka myös palkitaan pienellä voitolla. Kunkin lämmittelykierroksen voittaja saa yhden pisteen, jonka hän saa mukaansa illan pääkilpailuun – päivän aikanakin siis kannattaa osallistua!

Lämmittelykierrokset järjestetään ennen Maarianhaminaan saapumista ja Maarianhaminan ja Tukholman välillä. Tukholmasta lähdön jälkeen käydään kunkin maanantairisteilyn semifinaali, jonka parhaimmisto jatkaa viikkofinaaliin. Viikkofinaalin voittaja palkitaan lahjakortilla Finaaliristeilylle, joka käydään 11.12.

Finaalin päävoitto on Luksusristeily kahdelle aterioin ja drinkkikuponkeja. Voittaja kukitetaan ja hän saa tietenkin myös pokaalin.

Amorellan hampurilaisviikot 5.9.–31.10.

Ella’s Steakhouse tarjoaa Hampurilaisviikoilla herkullisia hampurilaisia – myös jälkiruokamuodossa!


Lue lisää

Ostokset

Myymälämme ovat pullollaan merkkikosmetiikkaa, tuoksuja, laadukkaita juomia, vaatteita, leluja ja asusteita.

Aikataulu toistaiseksi

Turku   Maarianhamina/Långnäs
  Tukholma Laiva
08.45 > 14.10 > 14.25 > 18.55 Amorella
07.35 < 03.20 * < 03.15 * < 20.00 Amorella

* Poikkeaa yöllä Långnäsin satamaan

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.