Vuorokauden risteily Turusta Amorellalla

Merielämyksen aakkoset: Vuorokauden risteily Amorellalla alkaa A:lla eli aamiaisella – valitse runsas meriaamiainen tai kiireetön Premium-aamiainen À la cartesssa. B on yhtä kuin bingo, jota on karaoken ohella ohjelmassa päivittäin. Amorellan aakkosissa S on yhtä kuin spa-hoidot, sauna ja shoppailu, joihin kaikkiin on Amorellalla mainiot mahdollisuudet. Sekä tietenkin upea saaristo, jonka halki Amorella vuorokauden aikana lipuu. 

Hintaan sisältyy

  • Vuorokauden risteily Turusta 1–4 henkilölle samassa hytissä Amorellan aamulähdöllä

Ostokset

Makeisia, korkealaatuista merkkikosmetiikkaa, uutuustuoksuja, juomia, vaatteita, leluja ja asusteita aina edullisin merihinnoin.

Viking Line -sovellus

Viking Line -sovelluksen avulla voi hyödyntää kaikkia Viking Line Club -ominaisuuksia ja -etuja. Sovelluksella voi mm. seurata matkan tietoja, selata Merimyymälöiden valikoimaa ja tehdä Pre-order-ennakkotilauksen.

Aikataulu toistaiseksi

Turku   Maarianhamina/Långnäs
  Tukholma Laiva
08.45 > 14.10 > 14.25 > 18.55 Amorella
07.35 < 03.20 * < 03.15 * < 20.00 Amorella

* Poikkeaa yöllä Långnäsin satamaan

Turku

  • Bussi 1 Lentoasema–Keskusta–Satama ja päinvastoin terminaalin edustalta 7–10 minuutin välein
  • Junat aamuisin ja iltaisin sataman juna-asemalta, 100 m terminaalista.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online »

Edullisin hinta netissä. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia. Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana. Jäsenehdot »

Ota mukaan henkilötodistus (matkoille Tallinnaan passi tai henkilökortti). Lisätietoa ikärajoista ja muista matkaehdoista »

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.