Kansallisooppera Estonia ja yöpyminen Original Sokos Hotel Virussa

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus nauttia Tallinnan kulttuuritarjonnasta, valittavanasi on niin balettia, operettia kuin oopperaakin. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä.

Hintaesimerkki/hlö

110,- 2 hengen standard-huoneessa
121,- 2 hengen superior-huoneessa

Hintaan sisältyy

  • henkilölippu Helsinki–Tallinna–Helsinki
  • yöpyminen ja buffet-aamiainen Original Sokos Hotel Virussa
  • sisäänpääsy hotellin yökerho Café Amigoon
  • lippu valittuun näytökseen Kansallisooppera Estoniaan, Estonia pst. 4 (saa hotellin vastaanotosta)

Saapuminen hotellille samana päivänä kuin esitys. Kaikki esitykset alkavat klo 19.00. Istumapaikat ovat permannolla, istumapaikan numeroon ei voi vaikuttaa etukäteen.

Paluu laivalla seuraavana päivänä.


Esitykset

La 23.9. Gisele, baletti
La 21.10. Bajadeeri, baletti
La 11.11. Tannhäuser, ooppera
La 16.12. Carmen, ooppera
Pe 12.1. Joutsenlampi, baletti
Pe 9.2. My Fair Lady, musikaali
Pe 16.3. Lemmenjuoma, ooppera
Pe 20.4. Figaron häät, ooppera
Pe 25.5. Medea, baletti

Varaukset viimeistään 31 vuorokautta ennen matkaa.
Maksu 36 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin.

HUOM! Hotelli- ja oopperalippuosuuksista ei hyvitetä takaisinmaksuna eräpäivän jälkeen. Tarkista peruutusehdot.
Tähän matkaan ei mahdollista ostaa peruutusturvaa.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

S-Etukortti on esitettävä terminaalin lähtöselvityksessä.

Baletti Giselle, Adolphe Adam
Giselle kuuluu klassisen romanttisen balettikirjallisuuden huippuihin. Se kertoo ihmisten maailmassa alkavasta rakkaudesta, joka jatkuu haudan takana. Baletin nimirooli kuuluu ballerinojen ohjelmiston vaikeimpiin solistisiin tehtäviin. Nimihenkilö muuntuu viattomasta maalaistytöstä anteeksi antavaksi haamuksi, joka pelastaa rakkaansa hengen.

Baletti Bajadeeri/La Bayadére, Ludwig Minkus
Bajadeeri on kertomus ikuisesta rakkaudesta, kostosta ja oikeidenmukaisuudesta. Baletti kertoo mahdottomasta rakkaudesta temppelitanssija eli bajadeeri Nikyan ja soturi Solorin välillä. Solor päätyy kihloihin radžan tyttären Gamzatin kanssa ja varmistaakseen nuoren miehen rakkauden, radža päättää tappaa Nikiyan.

Ooppera Tannhäuser, Richard Wagner
Tannhäuser kertoo miehestä, joka pyrkii kohti unelmiaan, mutta pelkää menettävänsä kosketuksen todellisuuteen. Oopperassa yhdistyy historia ja mytologia maagiseksi realismiksi, joka on yhteistä Wagnerin oopperoille. Säveltäjä on ammentanut minnelaulaja Tannhäuserin legendasta ja Wartburgin laulukilpailusta sekä Tannhäuserin historiallisesta esikuvasta että Venus-myytistä.

Ooppera Carmen, Georges Bizet
Carmen on yksi maailman suosituimmista oopperoista. Toreadorin aaria ja päähenkilön tanssi ovat edustaneet oopperaa monille sukupolville. Carmenissa yhdistyvät tiheä psykologinen draama ja melodraama, dokumentaariset elementit ja musta komedia. Carmen sijoittuu Sevillaan, n. vuoteen 1820.

Baletti Joutsenlampi, Pjotr Tšaikovski
Tšaikovskin Joutsenlampi on yksi näyttämöiden suosituimmista baleteista kaikkialla maailmassa säilyttäen asemansa ohjelmistoissa vuodesta toiseen. Baletissa yhdistyvät Tšaikovskin nerokas musiikki, runollinen tarina ja tanssirytmien ja hahmojen monipuolisuus. Koreografi ja tuottaja Tiit Härm on perustanut uuden version Joutsenlammesta Lev Ivanovin koreografialle, jossa joutsenlampi on prinssin mielikuvitusmaailmaa – sinne on helppo paeta todellisuutta ja mennä etsimään onnea ja rakkautta, mutta sieltä on vaikea löytää pois.

Musikaali My Fair Lady, Frederik Loewe
Musikaali My Fair Lady on tarina Henry Higginsistä, joka on fonetiikan tohtori ja poikamies ja joka lyö vetoa ystävänsä kanssa siitä, että hän voi opettaa itälontoolaisen tytön puhumaan kuin hienostorouva. Syntyy sukkela tapahtumaketju, jonka seurauksena saavutetaan ällistyttäviä tuloksia kyyneleitä ja naurulta säästymättä.

Ooppera Lemmenjuoma/L’elisir d’amore, Gaetano Donizetti
Lemmenjuomassa koskettava rakkaustarina yhdistyy komiikkaan sekä ihastuttavaan musiikkiin. Oopperan ensi-ilta Milanossa vuonna 1832 sinetöi Donizetin aseman italialaisessa oopperamaailmassa. Lemmenjuomassa on vaikutteita opera buffasta ja bel cantosta.

Ooppera Le Nozze di Figaro/Figaron häät, Wolfgang Amadeus Mozart
Tässä mestariteoksessa sotkuinen parisuhdevyyhti kehittyy Mozartin valloittavan musiikin kautta ajattomaksi komediaksi inhimillisistä haluista ja tunteista. Monimuotoisten juonenkäänteiden ja uusien sukulaisuussuhteiden paljastumisen jälkeen kaikki päättyy kuitenkin sovintoon, ja pääparin hääjuhlia jatketaan entistä riehakkaammissa tunnelmissa.

Baletti Medea, Gianluca Schiavoni
Medeia on tarina sensuellista ja vaikutusvaltaisesta Kolkhiin (nykyisen Georgian alueella) prinsessasta, joka hylkää perheensä ja maansa rakastamansa miehen, Iasonin, vuoksi. Mies on kuitenkin rakkauden sijaan kiinnostuneempi Medeian kultaisesta taljasta, joka on vallan tunnus. Kun miehen petollisuus selviää Medeialle, hän päättä kostaa.