Solo Sokos Hotel Estoria

Uusi business-luokan tarinahotelli Solo Sokos Hotel Estoria sijaitsee Tallinnan tunnetuimman maamerkin, Viru-hotellin ja Viru-keskuksen, välissä ydinkeskustassa.

Hinta/hlö alkaen

65,00 sunnuntaisin 1.9.–30.12.2017.

Alkaen-hinta laskettu klo 11.30 sunnuntaimenon ja klo 18.00 maanantaipaluun yhdistelmällä.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Viru-hotellin yhteydessä (yhteinen sisäänkäynti), Tallinnan keskustassa vanhankaupungin vieressä. Rautatieasemalle 1,5 km, satamaan 1 km.

Huoneet: Kaikki huoneet ovat hyvin varusteltua Superior-luokkaa värikkäine virolaisine vuodevaatteineen ja laadukkaine sänkyineen. Jokainen talon hotellihuone esittelee yhden kiinnostavan virolaisen tarinan kuvin ja sanoin.

Ravintolapalvelut: Viereisen Original Sokos Hotel Virun ravintolapalvelut ovat myös Estorian asiakkaiden käytössä: mm. Merineitsi-ravintola, ravintola Amarillo, yökerho Café Amigo (ilmainen sisäänpääsy hotellin asiakkaille), Valuuttabaari, Lobbybar ja Pub.

Muuta: Hotellista on suora pääsy viereiseen Original Sokos Hotel Virun konferenssikeskukseen ja ravintoloihin sekä viereiseen kauppakeskukseen. Kaikki Original Sokos Hotel Virun palvelut ovat myös Estorian asiakkaiden käytössä: mm. kokouspalvelut, kauneushoitola, tilaussaunat porealtaineen, parkkihalli, autonvuokraus ja pesulapalvelu.

Osoite: Viru väljak 4, 10111 Tallinn

Puh: +372 6 809 300

Sähköposti: estoria.reservation@sok.fi

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

S-Etukortti on esitettävä terminaalin lähtöselvityksessä.