Mobile

Usein kysyttyä

Voinko ostaa Bonukseen oikeuttavan matkan Viking Linen matkamyymälästä tai myyntipalvelusta?
Bonukseen oikeuttavia matkoja voi varata ja maksaa Viking Linen online-varausjärjestelmästä ilman palvelumaksua. Matkoja voi varata myös Viking Linen myyntipalvelusta, matkamyymälöistä ja satamista. Puhelinvarausten hinta on 1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm. Satamissa maksetuista matkavarauksista peritään palvelumaksu 5 €.

Voinko maksaa Viking Linelle matkani S-Etukortilla?
Viking Linen maksujärjestelmät eivät valitettavasti vielä toistaiseksi pysty hyväksymään S-Etukorttia maksuvälineenä. Viking Linen online-järjestelmässä onnistuu kuitenkin maksaminen S-Pankin verkkopankin kautta.

Olen tilannut jo Viking Linelta matkan. Saanko siitä Bonusta?
Vain tällä sivulla myytävät ja markkinoitavat matkat oikeuttavat Bonukseen. Bonus kirjataan lähtöselvityksessä. Bonukseen oikeuttavan matkatarjonnan tunnisteena on tuotetunnus, minkä perusteella lähtöselvityksessä osataan kirjata Bonukseen oikeuttavat matkat oikein.

Milloin Bonus kirjataan?
Bonus kirjataan asiakasomistajille Viking Linen lähtöselvityksessä. Bonus kirjataan matkustuskuukaudelle.

Saako kaikista Viking Linen matkoista Bonusta?
Bonusta myönnetään kaikista tällä sivulla markkinoitavista Viking Linen erikoishintaisista matkapaketeista. Bonukseen oikeuttava matkatarjonta pitää sisällään Viking Linen risteilyjä Helsingistä Tallinnaan ja Tukholmaan, Turusta Maarianhaminaan ja Tukholmaan, reittimatkoja Helsingistä Tukholmaan ja Tallinnaan ja Turusta Tukholmaan, sekä erilaisia hotellipaketteja Helsingistä ja Turusta. Viking Linen Bonukseen oikeuttavaan matkatarjontaan pääsee tutustumaan S-Etukortti-osiossa. Kaikista Viking Linen matkoista ei siis kerry Bonusta.

Miksi kaikista Viking Linen matkoista ei saa Bonusta?
SOK ja Viking Line ovat sopineet pilotointiin perustuvan Bonusyhteistyösopimuksen. Pilotoinnin tavoitteena on oppia ja saada kokemusta yhteistyöstä tavoitteena pitkäaikainen yhteistyö.

Viking Line varaa oikeuden muuttaa tai rajata näitä Bonussääntöjä.