Helsinki, muut

Deluxe Beauty

Kauneushoitola Deluxe Beauty hemmottelee asiakkaitaan päästä varpaisiin. Salonki tarjoaa kauneudenhoitopalveluja laadukkaita tuotesarjoja käyttäen. Monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat mm. hiustenpidennykset, -värjäykset ja -leikkaukset, kampaukset, kosmetologiset hoidot, jalkojen sokerointivahaukset, ripsenpidennykset ja hampaidenvalkaisut.

Viking Line Club -etu: 10 % alennus normaalihintaisesta palveluista ja tuotteista.

Ajanvaraukset: puh. 0400 804 628 tai www.deluxebeauty.fi
Luotsikatu 6, 00160 Helsinki


Special-paikoitus

Special-paikoitus tarjoaa lämmintä ja valvottua pysäköintiä Helsingin Eteläsatamassa Olympiaterminaalin alakerrassa. Viking Line Clubin jäsenet pysäköivät autonsa edullisesti risteilynsä ajaksi. Paikoitus maksetaan pois lähtiessä, edun saa Viking Line Club -korttia näyttämällä. Etu on voimassa ainoastaan Viking Linen laivamatkojen yhteydessä. Lue lisää Special-paikoituksen verkkosivuilta.

Viking Line Club -etu: Paikoitus erikoishintaan: 12,5 % alennus normaalihinnasta yli 2 vrk paikoituksesta.

Olympiaterminaali/Eteläsatamawww.special-paikoitus.fi


Noutoparkki

Noutoparkki ottaa vastaan autoja Katajanokan terminaalilla ja kuljettaa ne lukittuun ja kameravalvottuun parkkihalliin Merihakaan. Siirtokuljetuksen ajan autot on vakuutettu Pohjolassa. Avaimet otetaan vastaan ja luovutetaan takaisin omalla palvelutiskillä Katajanokan terminaalilla. Varaukset tehdään etukäteen puhelimitse.

Rajoitukset: Hallin oviaukon korkeus on 2 m. Korkeampia autoja ei voida ottaa vastaan. Ulkomaan rekisterissä olevia tai verovapaita autoja ei voida ajaa, ellei auton omistaja ole mukana.

Viking Line Club -etu: 10 % alennus normaalihintaisesta paikoitusmaksusta. Etu on mainittava tilauksen/varauksen yhteydessä.

www.noutoparkki.fi
Puh: +358 504 648 268