Turku, muut

Stand Up, Turku! -komiikkafestivaali


Komiikkafestivaali on saavuttanut esiteini-iän ja juhlii jo 12-vuotista taivaltaan 28.–30.9.2017. Turussa nähdään 40 koomikon voimin 14 eri esitystä suomalaisten ja pohjoismaalaisten kärkinimien kera.

Viking Line Club -etu: 2 € alennusta normaalihintaisesta lipusta. 2 lippua/asiakas, lippuja on rajoitettu määrä.

Osta lippu etuhintaan: www.lippu.fi/sutalennus


Åbo Svenska Teater

Suomen vanhin teatteri on tunnettu kauniista teatterisalistaan, korkeatasoisista musikaaleista ja kiinnostavista draamoista.

Viking Line Club -etu: 2 € alennusta normaalihintaisesta lipusta teatterin omiin tuotantoihin

Lipunmyynti ti–la klo 12–18, Eerikinkatu 13/Aurakatu 10, puh. 02 277 7377,
biljetter@abosvenskateater.fi, www.abosvenskateater.fi


Forum Marinum

Merikeskus Forum Marinum on monipuolinen merellisen toiminnan keskus, merenkulun valtakunnallinen erikoismuseo ja merivoimien historian museo. Merikeskukseen kuuluu myös huomattava museoaluslaivasto. Museoalukset ovat avoinna kesäkuukausina ja näyttelyt ympäri vuoden.

Viking Line Club -etu: 15 % alennusta sisäänpääsystä. Aikuinen 7,65 € (norm. 9 €), 7–15-vuotias lapsi 4,25 € (norm. 5 €). Maks. 4 sisäänpääsylippua/Viking Line Club -kortti.

Linnankatu 72, 20100 Turku  www.forum-marinum.fi


K & R Day Spa – Kauniit ja Ruskeat

Keskellä Turkua voit astua tyylikkääseen ja rentouttavaan Day Spa -kylpylään, jossa sinua hemmotellaan päästä varpaisiin. Unohda kiire lämpimässä aromaattisessa kylvyssä tai hemmottele itseäsi suklaisella kasvohoidolla. Kosmetologit auttavat sinua ihonhoidossa ja valitsevat juuri sinun ihollesi oikeat hoidot ja kotihoitotuotteet. Kokeneet kampaajat loihtivat trendikkäät kampaukset tai tyylin muutokset käden käänteessä. Kauniit ja Ruskeat Day Span plastiikkakirurgilta voit myös kysyä neuvoa kauneudesta ja esteettisestä kirurgiasta. Solariumlaitteet ovat käytettävissä sekä ajanvarauksella että ilman.

Viking Line Club -etu: –10 % normaalihintaisista palveluista (ei koske kestopigmentointia ja plastiikkakirurgin tekemiä palveluita).

Sesonkitarjous: Diamond Dermic -timanttihionta 55 € (norm. 65 €). Ihon väriä kirkastava ja silottava hoito. Suositellaan ikääntyvälle ja auringon vaurioittamalle iholle, arville, suurentuneille ja tukkeutuneille ihohuokosille. Etu voimassa 31.12.2017 asti.

Kauniit ja Ruskeat Oy
Eerikinkatu 13 C, Thalia 3. krs, 20100 TURKU, Finland
Puh.  +358 2 2333 215
www.kauniitjaruskeat.fi


Turku Sightseeing -kierros

Kahden tunnin opastettu bussikierros ympäri hienointa Turkua. Kierroksella näet Turun tärkeimmät nähtävyydet ja useita eri kaupunginosia.

Opastuskielinä suomi, ruotsi ja englanti.

Viking Line Club -etu: 2 € alennusta kierroksen hinnasta (norm. 22 €)

Liput lunastettava ennen lähtöä:
Visit Turun matkailuneuvonnasta, Aurakatu 2.

Kierroksia järjestetään kesällä 1.6.–26.8.2017 ma–la klo 13 (ei juhannuksena)

Lisätietoja kierroksesta: http://www.visitturku.fi/turku-sightseeing_fi-1