Jäsentasot

Kaikki jäsenet saavat Veneitä ostoksistaan ja matkoja jäsenhintaan, tarjouksia merimyymälöissä, ravintoloissa ja baareissa sekä maissa vierailukohteissa.

Member-taso

Jäsenyydessä on kaksi tasoa. Member-tason punainen kortti korvaa vähitellen nykyisen Viking Club -kortin. Vanha korttisi toimii kuitenkin edelleen. Saat myös edelleen samat edut kuin aiemmin. Lisäksi ansaitset Veneitä ostoksistasi siten, että saat yhden Veneen jokaisesta käyttämästäsi eurosta. Yhden Veneen arvo on 0,015 €. Veneitä voi käyttää vuodesta 2018 alkaen. Näin ollen voit esimerkiksi maksaa 12 €:n päiväristeilyn myös käyttämällä 800 Venettä.

Plus-taso

Ahkerimmat Veneiden kerääjät palkitaan pääsyllä Plus-tasolle. Kun olet kerännyt 1 000 Venettä, pääset Plus-tasolle tasolle ja saat uuden hopeisen jäsenkortin. Vanha korttisi toimii uuden kortin saapumiseen asti Plus-kortin tavoin. Keräät myös vanhalla kortillasi tuplapisteet ennen uuden kortin saapumista. Näet Plus-jäsenyytesi umpeutumispäivämäärän kortista.

Plus-tasolla saat aina Veneet kaksinkertaisina. Kun aiemmin sait yhden Veneen jokaista käytettyä euroa kohden, nyt saat kaksi Venettä euroa kohden. Veneitä voi käyttää matkojen maksamiseen vuoden 2018 alusta alkaen. Jos saavutat Plus-tason jo vuoden 2017 aikana ennen kuin pääset käyttämään Veneitäsi, tuplaantuvat myös tienaamasi ensimmäiset 1 000 Venettä. 1 000 Venettä onkin 2 000 Venettä!

Laivojemme ravintoloissa saat valikoiduista à la carte -annoksista 15 % alennusta Plus-kortillasi. Merimyymälöissä saat aina 5 % alennusta kaikista normaalihintaisista vaatteista, kengistä, koruista, kelloista ja aurinkolaseista.