Jäsentasot

Kaikki jäsenet saavat Veneitä ostoksistaan ja matkoja jäsenhintaan, tarjouksia merimyymälöissä, ravintoloissa ja baareissa sekä maissa vierailukohteissa.

Member-taso

Jäsenyydessä on kaksi tasoa. Member-tason punainen kortti korvaa vähitellen vanhan Viking Club -kortin. Vanha korttisi toimii kuitenkin edelleen. Saat myös edelleen samat edut kuin aiemmin. Lisäksi ansaitset Veneitä ostoksistasi siten, että saat yhden Veneen jokaisesta käyttämästäsi eurosta. Yhden Veneen arvo on 1,5 senttiä. Veneitä voi alkaa käyttää viimeistään maaliskuussa 2018. Näin ollen voit esimerkiksi maksaa 12 €:n päiväristeilyn myös käyttämällä 800 Venettä.

Kuvassa olevat päivämäärät ovat esimerkkejä. Henkilökohtaisen tasoperiodisi löydät Omilta sivuiltasi.

Plus-taso

Ahkerimmat Veneiden kerääjät palkitaan pääsyllä Plus-tasolle. Kun olet kerännyt 1 000 Venettä, pääset Plus-tasolle tasolle ja saat uuden hopeisen jäsenkortin. Vanha korttisi toimii uuden kortin saapumiseen asti Plus-kortin tavoin. Keräät myös vanhalla kortillasi tuplapisteet ennen uuden kortin saapumista. Näet Plus-jäsenyytesi umpeutumispäivämäärän kortista.

Plus-tasolla saat aina Veneet kaksinkertaisina. Kun aiemmin sait yhden Veneen jokaista käytettyä euroa kohden, nyt saat kaksi Venettä euroa kohden. Pääset käyttämään Veneitä viimeistään maaliskuussa 2018 matkojen maksamiseen.

Laivojemme ravintoloissa saat valikoiduista à la carte -annoksista 15 % alennusta Plus-kortillasi. Merimyymälöissä saat aina 5 % alennusta kaikista normaalihintaisista vaatteista, kengistä, koruista, kelloista ja aurinkolaseista.

Kuvissa olevat päivämäärät ovat esimerkkejä. Henkilökohtaisen tasoperiodisi löydät Omilta sivuiltasi.


Varaa matka