Kerää ja käytä Veneitä

Viking Line Club kehittyy jäsenien toiveesta koko ajan. Vuoden 2017 helmikuusta asti olet voinut kerätä Veneitä eli bonuspisteitä matkoistasi ja ostoksistasi. Nyt pääset käyttämään niitä matkojesi maksamiseen!  

Ansaitse bonuspisteitä ostoksistasi

Viking Line Club uudistuu ja kehittyy ja sen myötä jäsenet saavat laivamatkavarauksistaan ja laivaostoksistaan bonuspisteitä, joita kutsutaan Veneiksi. Keräämiäsi Veneitä voit käyttää risteilyjen ja matkojen maksamiseen Viking Linella joko osittain tai kokonaan.

Kerää Veneitä

Veneiden kerääminen alkoi 17.2.2017. Saat Veneitä kaikista ostoksistasi, sekä laivamatkoista että laivaostoista*. Muista ilmoittaa jäsennumerosi matkavarauksen yhteydessä ja näyttää jäsenkorttiasi, kun teet ostoksia laivalla, jotta saisit ansaitsemasi Veneet. Muista lisätä matkavarauksiin myös kanssamatkustajiesi jäsennumerot, jotta he saisivat oman osuutensa Veneistä. Veneet ovat henkilökohtaisia ja jakautuvat tasan varauksen täysi-ikäisten jäsenten kesken. Ansaitset Veneitä vain omasta hyttiosuudestasi.

Kun olet kerännyt 1 000 Venettä, pääset Plus-tasolle. Plus-tasolla saat aina Veneet kaksinkertaisina. Lue lisää jäsentasoista.

* Veneitä ei saa hotelli- tai mökkivarauksista, palveluista maissa tai bussimatkoista. Myöskään tupakkatuotteista ei kerry Veneitä, eivätkä ryhmämatkat oikeuta Veneisiin.

Näin kerrytät Veneitä:

1 €/10 SEK = 1 Vene

Muista ilmoittaa jäsennumerosi ja kanssamatkustajien jäsennumerot matkavarauksen yhteydessä, jotta saatte Veneet varauksestanne. Jos sinulla on olemassa oleva varaus, voit käydä lisäämässä jäsennumerosi siihen saadaksesi Veneet. Näytä myös aina jäsenkorttisi, kun teet ostoksia laivalla!

Käytä Veneitä

Keräämiäsi Veneitä voit käyttää risteilyjen ja matkojen maksamiseen Viking Linella joko osittain tai kokonaan. Saat yhden Veneen jokaisesta käyttämästäsi eurosta. Veneet ovat voimassa 24 kuukautta, ja niitä voi käyttää matkojen maksamiseen vuoden jokaisena päivänä. Plus-tasolla saat vastaavasti kaksi Venettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta. Yhden Veneen arvo matkaa varatessasi on 1,5 senttiä. Esimerkiksi 12 euron päiväristeilyn voit maksaa käyttämällä 800 Venettä.

Viking Linen Clubin jäsenyys kannattaa, koska Veneiden lisäksi saat matkoja jäsenhintaan, tarjouksia merimyymälöissä, ravintoloissa ja baareissa sekä maissa vierailukohteissa.


Varaa matka

Jäsentasot

Jäsenyydessä on kaksi tasoa: Member-taso ja Plus-taso. Kun olet kerännyt 1 000 Venettä, pääset Plus-tasolle. Plus-tasolla saat aina Veneet kaksinkertaisina.