Kerää Veneitä

Viking Club on nyt Viking Line Club! Jäsenien toiveesta kehitämme kanta-asiakasohjelmaamme, ja nyt pääset ensimmäisten joukossa keräämään bonuspisteitä eli Veneitä ennakkoon. Ansaitset Veneitä  laivamatkavarauksistasi ja laivaostoksistasi 17.2. alkaen.  

Vanha jäsenkorttisi toimii edelleen. Jos olit Viking Clubin jäsen, jäsenyytesi on edelleen voimassa. Pääset käyttämään Veneitä vuoden 2018 alusta lähtien matkojen maksamiseen. Lisäksi lanseeraamme uuden Plus-tason.

Ansaitse bonuspisteitä ostoksistasi

Viking Line Club uudistuu ja kehittyy ja sen myötä jäsenet saavat jatkossa laivamatkavarauksistaan ja laivaostoksistaan bonuspisteitä, joita kutsutaan Veneiksi. Voit maksaa matkavarauksia Veneillä vuoden 2018 alusta lähtien.

Kerää Veneitä

Aloita Veneiden kerääminen 17.2.2017. Saat Veneitä kaikista ostoksistasi, sekä laivamatkoista että laivaostoista*. Muista ilmoittaa jäsennumerosi matkavarauksen yhteydessä ja näyttää jäsenkorttiasi, kun teet ostoksia laivalla, jotta saisit ansaitsemasi Veneet. Muista lisätä matkavarauksiin myös kanssamatkustajiesi jäsennumerot, jotta he saisivat oman osuutensa Veneistä. Veneet ovat henkilökohtaisia ja jakautuvat tasan varauksen täysi-ikäisten jäsenten kesken. Ansaitset Veneitä vain omasta hyttiosuudestasi.

Kun olet kerännyt 500 Venettä, saat erikoistarjouksen. Kun olet kerännyt 1 000 Venettä, pääset Plus-tasolle. Plus-tasolla saat aina Veneet kaksinkertaisina. Jos pääset Plus-tasolle jo vuoden 2017 aikana, tuplaantuvat myös tienaamasi ensimmäiset 1 000 Venettä. Lue lisää jäsentasoista.

* Veneitä ei saa hotelli- tai mökkivarauksista, palveluista maissa tai bussimatkoista. Myöskään tupakkatuotteista ei kerry Veneitä, eivätkä ryhmämatkat oikeuta Veneisiin.

Näin kerrytät Veneitä:

1 € = 1 Vene

Muista ilmoittaa jäsennumerosi ja kanssamatkustajien jäsennumerot matkavarauksen yhteydessä, jotta saatte Veneet varauksestanne. Jos sinulla on olemassa oleva varaus, voit käydä lisäämässä jäsennumerosi siihen saadaksesi Veneet. Näytä myös aina jäsenkorttisi, kun teet ostoksia laivalla!

Käytä Veneitä

Voit käyttää Veneitä laivamatkojen maksamiseen vuoden 2018 alusta lähtien. Saat yhden Veneen jokaisesta käyttämästäsi eurosta. Veneet ovat voimassa 24 kuukautta, ja niitä voi käyttää matkojen maksamiseen vuoden jokaisena päivänä. Plus-tasolla saat vastaavasti kaksi Venettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta. Yhden Veneen arvo on 0,015 €. Näin ollen voit esimerkiksi maksaa 12 €:n päiväristeilyn myös käyttämällä 800 Venettä.

Viking Linen Clubin jäsenyys kannattaa, koska Veneiden lisäksi saat matkoja jäsenhintaan, tarjouksia merimyymälöissä, ravintoloissa ja baareissa sekä maissa vierailukohteissa.