Usein kysyttyä – Bonuspisteet eli Veneet

Saanko jäsenyyteni myötä bonuspisteitä matkavarauksistani?
Kyllä, kutsumme pisteitä Veneiksi. Tällä hetkellä voit saada Veneitä laivamatkavarauksistasi ja ostoksistasi laivalla, mutta pääset käyttämään niitä vasta vuonna 2018, kun kehitystyö valmistuu. Jäsenyys oikeuttaa myös alennettuihin reittimatka- ja risteilyhintoihin. Lisäksi tarjolla on vaihtelevia etuja sekä laivalla että maissa. Katso jäsenehdot. Pisteitä ei voi kerätä hotelli- tai mökkivarauksista, linja-automatkoista, maapalveluista tai tupakkatuotteista.

Kerryttävätkö laivaostokseni bonuspisteitä?
Kyllä, kutsumme bonuspisteitä Veneiksi. Tällä hetkellä voit saada Veneitä laivamatkavarauksistasi ja ostoksistasi laivalla, mutta pääset käyttämään niitä vasta vuonna 2018, kun kehitystyö valmistuu.

Viking Line Club -alennuksia saat myymälässä ja ravintolassa merkityistä tuotteista korttia näyttämällä. Pisteitä ei voi kerätä hotelli- tai mökkivarauksista, linja-automatkoista, maapalveluista tai tupakkatuotteista.

Koska saan bonuspisteeni?
Matkavarauksista kertyneet bonuspisteet saat tehtyäsi lähtöselvityksen terminaalissa lähtöpäivänä. Laivaostoksista kertyneet pisteet rekisteröityvät päivittäin.

Mistä näen pistemääräni?
Lähetämme sinulle sähköpostitse tiedon bonuspistesaldostasi kuukausittain. Lisäksi voit tiedustella saldoasi asiakaspalvelustamme sähköpostitse.

Miten voin käyttää bonuspisteitäni?
Voit alkaa käyttää bonuspisteitäsi laivamatkojen maksamiseen kokonaan tai osittain keväällä 2018. Pistemäärät oikeuttavat ennen sitä myös erilaisiin tarjouksiin, jotka lähetetään sinulle sähköpostitse. Pidäthän huolta siitä, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla.

Kuinka kauan bonuspisteeni ovat voimassa?
Bonuspisteet ovat voimassa 24 kuukautta ensimmäisestä ostoksestasi.

Saako bonuspisteitä myös matkoista ja ostoksista, jotka tein ennen jäseneksi liittymistä?
Ei, bonuspisteitä ei ole mahdollista saada matkoista ja ostoksista, jotka teit ennen kuin liityit Viking Line Clubiin. Bonuspisteitä ei myöskään ole kertynyt ennen 17.2.2017 tehdyistä matkoista tai ostoksista.

Miksi sain vain osan bonuspisteistäni suhteessa siihen, mitä matkavaraukseni maksoi?
Varauksen arvo jaetaan matkustajien määrällä. Veneet ovat henkilökohtaisia ja jakautuvat tasan varauksen täysi-ikäisten jäsenten kesken. Jokaiselle jäsenelle annetaan heidän oma bonuspisteosuutensa.

Jos matkaseurueessa on mukana henkilöitä, jotka eivät ole Viking Line Clubin jäseniä, bonuspisteitä ei kerry heidän osuudestaan.

Voinko rekisteröidä bonuspisteeni jälkikäteen?
Ei, valitettavasti bonuspisteitä ei voi saada jälkikäteen. Jäsennumero pitää lisätä varaukseen varausvaiheessa ja jäsenkortti on esitettävä kassalla ostosten yhteydessä.

Onko jäsenyydessä olemassa eri tasoja?
Kyllä, Viking Line Clubissa on kaksi tasoa: Member- ja Plus-taso. Saavutat Plus-tason keräämällä 1 000 bonuspistettä eli Venettä (= 1 000 euroa). Plus-tasolla tienaat kaksinkertaisen määrän Veneitä ja saat Plus-jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia.

Ylitin viime matkallani 1 000 Veneen rajan. Saanko Veneet kaksinkertaisina heti 1 000 Veneen rajan rikottuani?
Jäsenyytesi taso tarkistetaan pääsääntöisesti ostoksia seuraavana päivänä. Tarkistuksen jälkeen jäsentasosi päivitetään, ja vasta sen jälkeen saat Veneet kaksinkertaisina. Toisin sanoen et saa Veneitä kaksinkertaisina heti 1 000 Veneen rajan mentyä rikki.

Kuinka kauan Plus-tason jäsenyyteni on voimassa?
Plus-jäsenyytesi on voimassa nykyisen jäsenvuotesi loppuun asti sekä sitä seuraavan kauden. Yksi jäsenvuosi on 12 kk.

Jäsenyyksiin liittyvissä asioissa sekä varauksissa ja matka-asioissa voit olla yhteydessä myyntipalveluumme, puh. 0600 41577 (1,75 €/puhelu + pvm./mpm.), avoinna ma–pe klo 8–20, la–su 9–18. Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse.

Huomioithan, että pystyt muuttamaan ja päivittämään tietojasi myös Omien sivujen kautta.