Helsinki–Tallinna

Mukavin meritie Tallinnaan. Viking Line vie sinut keskelle Tallinnan keskiaikaista tunnelmaa. Päivän aikana ehdit moneen mukaan – kiinnostavaa tekemistä riittää niin Tallinnan keskustassa kuin ympäristössäkin.

Tässä osiossa esitellään risteilyvaihtoehdot. Yhdensuuntaiset matkat löydät osiosta reittimatkat.

Jos haluat viipyä kohteessa pidempään, valitse hotellipaketti Viroon.

Viking XPRS:n telakka 16.–29.1.

Uudistuslistalla ovat mm. yökerho, uudelta nimeltään Club X, Merimyymälä, Bistro Buffet -ravintola ja Robert’s Coffee. Lisäksi kokoustilojen tekniikkaa uusitaan ja sisustusta päivitetään. HUOM! Dance Pavillion suljettu 30.1.–10.2. Uusi Club X aukeaa 11.2. klo 11.30. Lue lisää telakoinnin aikana tehtävistä uudistuksista

Rosella tuuraa reitillä 31.1. asti.


Rosella Helsinki–Tallinna-reitillä 16.–30.1.2017

Normaalisti Maarianhamina–Kapellskär-reitillä liikennöivä M/S Rosella vierailee Tallinnan-reitillä tammikuussa Viking XPRS:n telakoinnin aikana.

Päiväristeily Tallinnaan

Kun matka on yhtä tärkeä kuin määränpää. Päiväristeily tarjoaa mukavan merimatkan ja maissakäynnin Tallinnassa. Ota auto kätevästi parkkiin laivalle ja tilaa tuliaiset ennakkoon.

Norm. alk. 14,-/hlö

Viking Club alk. 12,-/hlö

Miniristeily Helsingistä

Helsinki–Tallinna-reitin Miniristeily on kuin tehty pikkujoulujen viettoon. Saat kaiken etkoista jatkoihin saman katon alla – ilman räntäsadetta ja taksijonoja. Astu siis laivaan ja käännä keula kohti hauskanpitoa!

Norm. alk. 24,-/B2S-hytti

Viking Club alk. 20,-/B2S-hytti

Päivä Tallinnassa -matka Helsingistä

Lähtö illalla, yöpyminen laivalla menomatkalla, perillä on aikaa täysi päivä.

Alk. 71,-/B2P-hytti

Viking Club alk. 60,-/B2P-hytti

Pidennä matkaasi päivällä tai parilla - katso hotellivaihtoehtomme!

Tunnelmallinen Tallinna on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Kaupungissa ja sen läheisyydessä on useita hotelleja ja kylpylöitä, joissa voit rentoutua ja hemmotella itseäsi.

Evira suosittelee:

Älä tuo villisianlihaa Baltiasta.