Resor till Tallinn

Tallinn är en av Europas vackraste och mest romantiska medeltida städer som verkligen kommer till sin rätt under vår och sommar. Välkommen till staden där gammalt möter nytt!

Utforska det medeltida Tallinn

Tallinns Gamla stad finns med på UNESCO:s världsarvslista och det är lätt att förstå varför. Än idag ser man rester från medeltiden och ringmuren är till stora delar intakt. Det bästa sättet att utforska den medeltida stadskärnan innanför murarna är till fots. Här finns gott om spännande butiker och gallerier liksom caféer och restauranger.

Kryssningar till Tallinn

Tallinn är en av Europas vackraste och mest romantiska medeltida städer. Här finns gott om spännande butiker och gallerier liksom caféer och restauranger. Välkommen till staden där gammalt möter nytt!

Aktiviteter i Tallinn

Det är spännandeatt lära sig nytt och se nya platser och uppleva nya saker. Dessa destinationer och aktiviteter rekommenderar vi för energiska resenärer som vill ha ut så mycket som möjligt av sin resa.

Rundturer

Du kan välja mellan Hop On Hop Off-sightseeing eller sightseeing med två sevärdheter.

Vuxen fr. 19,-

Hotell i Tallinn

Kombinera några extra semesterdagar i land för mera nöjen i livet! Genom oss bokar du förmånligt även hotell i Tallinn.

Barnens Tallinn

Boka ett kryssningspaket för hela familjen och roa er tillsammans i Tallinn! Paketen innehåller båtresa med Viking XPRS t/r, en natt och frukost på ett hotell samt inträde till en av Tallinns familjeattraktioner.

Logi ombord i Tallinn 16.6–12.8.2018

Kom ombord på Viking XPRS redan kvällen innan avgång och sov gott hela natten.