Barn och Ville Viking

Alla ska trivas och ha kul på en kryssning. Inte minst våra små gäster. Därför har vi lastat våra fartyg fulla med sådant som barn tycker är roligt. Här finns både lekrum, barnprogram och vår alldeles egna skeppskatt Ville Viking.

Skeppskatten Ville Viking

Ville Viking är en glad katt, som trivs ombord på båten. Ville är alltid redo för nya äventyr och hittar gärna på allt möjligt skoj både för sig själv och för barnen. Lekparadiset ombord är världens bästa ställe, tycker Ville. Där kan han och barnen hitta på allt möjligt trevligt.

Program året runt

På de röda båtarna finns gott om program för alla små vikingar året runt, men under semesterperioder och på sommaren har vi t.o.m. specialprogram. Vi erbjuder många sorters specialavgångar och -paket, men kom ihåg att det är gott om skoj också på helt vanliga avgångar. Alla barn är välkomna att syssla och pyssla i vårt muntra sällskap.

Alla under 12 år är glada fripassagerare

Våra yngsta upptäcktsresare – de under 12 år – kryssar utan kostnad i vuxens sällskap. Och till våra allra minsta matroser (under 6 år) serverar vi härlig mat i bufférestaurangen utan att det kostar en endaste euro, när barn kommer tillsammans med betalande vuxen. Ville Viking har även bestämt att 6–17-åringarna får hugga in på vår stora buffé till nedsatt pris.

Ville Vikings armband, laddat med förmåner

Ville Vikings armband berättigar till en överraskningsgåva, en glasspinne och obegränsat med läsk, saft eller juice. Barnen får behålla ett Ville Viking-glas. Armbandet bokas i samband med resan eller köps ombord. Gäller under hela kryssningen för barn upp till 11 år.

Pris 2017: 7,50 €
Pris 2018: 8,50 €

Lekledaren deltar i aktiviteterna och ser till att alla har lika roligt. Det spännande kryssningsprogrammet får du när du stiger ombord.

Utbudet på olika fartyg kan variera lite dag för dag, bekanta dig med barn- och ungdomsprogrammet ombord. Det detaljerade barnprogrammet fås från båtens information eller utanför lekrummet.

Rosella och Cinderella har barnprogram och lekledare enbart periodvis, exempelvis under högsäsong. Utbudet är snävare än på övriga fartyg.

Med förbehåll för ändringar. Föräldrarna ansvarar för sina barn.


Boka resa

Ville Viking-söndagar på Amorella

Ville Viking är en glad skeppskatt, som hittar gärna på allt möjligt skoj både för barnen.


Läs mer och boka

Ville Viking - den snälla skeppskatten

Gränshunden Viikinki är skeppskatten Villes vän

Viking Lines och Gränsbevakningsväsendets gemensamma hund heter Viikinki.