Shopping

Det är inte bara priserna i våra butiker som gör dig glad. Det stora sortimentet överraskar och här hittar du parfym, kosmetik, drycker, livsmedel, leksaker, märkeskläder, väskor, accessoarer och mycket annat. Du sparar minst 25 % mot rekommenderade priser iland.

Butikserbjudanden

Erbjudandena är giltiga på Viking XPRS 1.9–31.10.2018.

Taxfree erbjudanden

Erbjudandena är giltiga på Amorella, Gabriella, Mariella och Viking Grace 1.9–31.10.2018.

NYHETER
I SJÖBUTIKERNA

Benefit Cosmetics

Skönhetsbloggarnas favoritserie har anlänt till Röda båtarna! Viking Line är först med att introducera Benefit Cosmetics i Finland och ombord på ett europeiskt passagerarfartyg. Produkterna finns på alla våra fartyg och på Viking Grace finns även deras välkända ögonbrynsservice Brow Bar! De här trendiga produkterna hittar du inte i land!

En doft av Zlatan – och ny hudvårdsserie! 

Zlatan Ibrahimović dofter och hudvårdsserie finns nu på alla våra fartyg. ZLATAN EdT är en doft för självsäkra och sportiga herrar. Den högklassiga Zlatan Sport-seriens hudvårdsprodukter inkuderar också en Tattoo Enhancer-kroppslotion, som vårdar både hud och tatueringar. 

Abercrombie & Fitch

Amerikanska Abercrombie & Fitch, mest kända för sina kläder, har skapat dofter med hög attraktionsfaktor. Den nya First Instinct EdT för herrar är en modernt maskulin mix av fräscha och varma doftnoter. Kvinnornas nya First Instinct EdP är en somrig mix av magnolia, grape- och passionsfrukt med noter av sensuell mysk.

J.Lindeberg

Modemärket finns nu på Amorella, Viking Grace, Mariella och Gabriella. Svenska J.Lindebergs kläder kombinerar det sportig praktiska med en oslipad elegans. J.Lindeberg är förträffligt skandinaviskt mode, som fungerar både för en aktiv vardag och för avkoppling på fritiden. Sportkläder möter smart casual!

En Arabiamugg dedikerad till Ville Viking

Vi har fina nyheter för alla Ville Viking-vänner! Östersjöns mest sympatiska skeppskatt har nu fått en egen mugg, som säljs i sjöbutikerna! Den prima Arabiamuggen ingår i Mainioserien och rymmer 3 dl. När du köper den roliga muggen, gör du också en god gärning – för varje sålda mugg doneras nämligen 1 € till Håll skärgården ren-föreningen. 


Taxfree och Duty paid

Sortimentet kan variera mellan fartygen. Vi förbehåller oss rätten till kurs- och andra ändringar.

Vårt utbud av försäljningsvaror ombord innehåller naturligtvis även ett brett sortiment av tobaksvaror men dessa får vi enligt marknadsföringslagen ej informera om på dessa sidor.


Boka resa

Spara tid, pengar och nerver!

Fest på kommande? Nu kan du beställa drycker på förhand på alla våra fartyg! Det är förmånligare att beställa på förhand och inköpen levereras direkt till din bil. Nu kan du göra en Förhandsbeställning online på alla rutter.

Style & Beauty

Läs den senaste utgåvan av vårt nya magasin! Fullt med nyheter, tips och inspiration inom mode och skönhet.

Bilparkering ombord under kryssningen

Ta bilen med så kan du efter Tallinn-kryssningen packa varorna direkt in i bilen.

Taxfreebutik och Pop-up shop på Gabriella

Den renoverade och uppgraderade taxfree-butiken Shopping World säljer bekanta märkesprodukter. Mitt emot ligger nyöppnade Pop-up shop som säljer kända märkesvaror inom mode och lifestyle. Shop til you drop!

Quality Outlet på Amorella

Förutom taxfreebutiken kan prismedvetna resenärer glädjas av Quality Outlet på däck 7. Utbudet inkluderar högklassiga kläder och accessoarer till bra pris.