Shopping

Det är inte bara priserna i våra butiker som gör dig glad. Det stora sortimentet överraskar och här hittar du parfym, kosmetik, drycker, livsmedel, leksaker, märkeskläder, väskor, accessoarer och mycket annat. Du sparar minst 25 % mot rekommenderade priser iland.

Taxfree och Duty paid

Sortimentet kan variera mellan fartygen. Vi förbehåller oss rätten till kurs- och andra ändringar.

Vårt utbud av försäljningsvaror ombord innehåller naturligtvis även ett brett sortiment av tobaksvaror men dessa får vi enligt marknadsföringslagen ej informera om på dessa sidor.

Butikserbjudanden

Erbjudandena är giltiga på Viking XPRS 1.7–31.8.2017.

Taxfree erbjudanden

Erbjudandena är giltiga på Amorella, Gabriella, Mariella och Viking Grace 1.7–31.8.2017

Style & Beauty

Läs den första utgåvan av vår helt nya magasin! Från och med nu kommer vi ge dig de bästa nyheterna, tipsen och inspirationen inom mode och skönhet – tre gånger om året. 

Nya varumärken!

  • Victoria’s Secret Beauty and Accessories-butiken erbjuder idag utöver skönhetsvård också bl.a. trosor, solglasögon, plånböcker och väskor. (Viking Grace)
  • Löwengrip Care & Color är ett nytt brand av Isabella Löwengrip för inre och yttre skönhet och spa - väldoftande och välgörande. (Amorella, Viking Grace, Mariella och Gabriella)
  • Fina och lyxiga RITUALS-produkter är populära utöver världen. Äntligen har de kommit till Viking Line. Unna dig lite lyx! (Viking Grace)


Förhandsbeställning av dryck

Fest på kommande? Nu kan du beställa drycker på förhand på alla våra fartyg! Det är förmånligare att beställa på förhand och inköpet levereras direkt till din bil.  Du kan även göra en Förhandsbeställning i online för rutten Helsingfors–Tallinn.

Läs mer

Bilparkering ombord under kryssningen

Ta bilen med så kan du efter Tallinn-kryssningen packa varorna direkt in i bilen.

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle på Rosella är Östersjöns första specialbutik inom design, inredning och skönhetsvård. I butiken erbjuds nordiska designklassiker kombinerat med trendiga spaprodukter för alla inredningsintresserade.

Ny taxfreebutik och Pop-up shop på Gabriella

Vi har renoverat hela Gabriella och med det även uppgraderat taxfree-butiken Shopping World samt öppnat en Pop-up shop med kända märkesvaror inom mode och lifestyle. Shop til you drop!