Ombord

Fullspäckad livehöst!

Röda båtarnas höst är fullspäckat med underhållning – på varje rutt, varje avgång och för varje smak. Vad väntar du på? Boka din nöjesresa nu!

Mat och dryck

Nyckelorden i våra restauranger och caféer är gott, mångsidigt och prisvärt.

Shopping

Godis, märkeskosmetik, nyhetsparfymer, drycker, kläder, leksaker och accessoarer till förmånliga sjöpriser.

Hytter

Ombord finns flera olika sorters hytter att välja mellan. Suite, Premium och Seaside-hytterna har fönster. Sviterna och lyxhytterna är större och mer välutrustade.

Bastu och Spa

Våra bastuavdelningar är oaser där du kan slappna av i ångbad, njuta av bubbelpooler och uppfriska dig i bastubaren. I våra spaavdelningar kan du skämma bort dig med kosmetologbehandlingar och på Viking Grace kan du också koppla av med professionell massage.

Barn och Ville Viking

En båtresa är en upplevelse utan like för barn! Läs mer om skeppskatten Ville Viking, vårt barnprogram, våra lek- och skötrum och övriga aktiviteter för barn ombord.

Viking Grace – lite mer lyx

Få lite mer lyx i ditt liv och ta en semester i den vackra skärgården! Vi erbjuder dig ypperlig service och en vänlig personal, som tar hand om alla dina behov.

Romantiskt till sjöss

Ta din hjärtevän med och åk iväg för en dag eller två och njut av varann, havet och allt det sköna som Röda båtarna erbjuder.

Viking Grace – total avkoppling!

En dygnskryssning på Viking Grace är synonym med total avkoppling. Oberoende av var du bor, samla gänget och styr stegen till Åbo hamn. Därifrån för Viking Grace dig ut på en perfekt en tjejkväll!


Boka resa

Våra fartyg

Helsingfors–Mariehamn–Stockholm:
Gabriella och Mariella

Helsingfors–Tallinn: Viking XPRS

Åbo–Mariehamn–Stockholm:
Amorella ja Viking Grace

Mariehamn–Kapellskär: Rosella