Samla Båtar

Viking Club är nu Viking Line Club! Vi utvecklar vårt stamkundsprogram i enlighet med medlemmarnas önskan – och nu får du bland de första, samla bonuspoäng, nämligen Båtar, i förväg. Du förtjänar Båtar för dina resebokningar och inköp ombord fr.o.m. 17.2. 

Om du var medlem i Viking Club, gäller ditt medlemskap fortfarande och ditt gamla kort duger ännu. Du kommer åt att använda Båtarna från början av 2018 som betalning av resor. Dessutom lanserar vi en ny Plus-nivå

Förtjäna bonuspoäng på dina inköp

Viking Line Club förnyas och utvecklas och därmed kommer medlemmar i fortsättningen att samla bonuspoäng (som vi kallar Båtar) för resebokningar och inköp ombord. Du kan betala för resebokningar med Båtar från början av 2018.

Samla Båtar

Börja samla Båtar idag. Du får båtar på alla dina inköp, såväl resor som inköp ombord* från och med 17.2. Kom ihåg att uppvisa ditt medlemskort och uppge ditt medlemsnummer alltid när du bokar din resa och shoppar ombord för att erhålla Båtar. Kom ihåg att lägga till dina medresenärers medlemsnummer, så att de får sin andel av Båtarna. Båtarna är personliga och delas mellan bokningens myndiga medlemmar. Du förtjänar Båtar endast på din egen hyttdel.

När du har samlat 500 Båtar, får du ett specialerbjudande. När du har samlat 1 000 Båtar, kommer du upp till Plus-nivån. På Plus-nivån fördubblas antalet Båtar du tjänar in. Om du når Plus-nivån redan under 2017, fördubblas också de första 1 000 Båtarna. Läs mer om medlemsnivåerna.

* Du får inte Båtar på hotell- och stugbokningar, tjänster i land eller bussresor. Du får inte heller Båtar på tobaksprodukter och gruppresor berättigar inte till Båtar. 

Så här samlar du Båtar:

1 € = 1 Båt

Kom ihåg att uppge ditt medlemsnummer och dina medresenärers medlemsnummer, så att ni får Båtar på er bokning. Om du har en innestående bokning, kan du gå och lägga till ditt medlemsnummer för att tjäna in Båtar. Visa också alltid upp ditt medlemskort när du shoppar ombord!

Använd Båtar

Från början av 2018 kan du börja använda dina Båtar som betalning av en ny resa. Du får en Båt per använd euro. Båtarna är giltiga i 24 månader och kan användas som betalningsmedel på resor varje dag under hela året. Som medlem på Plus-nivå får du motsvarande två Båtar per använd euro. Värdet av en Båt är 0,015 €. Således kan du t.ex. betala en 12 € Dagskryssning genom att använda 800 Båtar.

Det lönar sig att vara Viking Line Club-medlem för utöver Båtar, får du resor till medlemspris och erbjudanden i sjöbutikerna, restaurangerna och barerna ombord och i land på utvalda besöksmål.


Medlemsnivåer

Det finns två nivåer av medlemskap: Member-nivå och Plus-nivå.