Östersjöns bästa konferensservering

Röda båtarna är berömda för sitt kök – det syns från kafé till konferensservering och från buffé till à la carte. God mat gör konferensresan ännu bättre och hos oss får du valuta för pengarna, om du så väljer den klassiska buffén, à la carte eller servering på konferensavdelningen!

Vår nya konferensmeny föddes när vår köksbesättning tävlade om de bästa serveringsförslagen. De vinnande bidragen består bl.a. av små salta bitar med smak av Nordens fräscha traditioner med modern tvist. Den nya gruppmenyn bjuder också på flera läckra trerätters alternativ.


The Buffet by Viking Line

Även om The Buffet är bekant för de flesta finländare kanske du blir positivt överraskad av det förnyade sortimentet. Vi utvecklar hela tiden utbudet och de omtyckta klassikerna kompletteras av olika delikatesser.

Måltidpriset inkluderar också drycker som öl, vin, läsk och kaffe/te.

Smakprov på buffet:

Gruppmeny (À la carte)

Kött, fisk eller vegetarisk meny? Viking Lines förmånliga gruppmenyer är avsedda för grupper om minst 10 personer med gemensamt menyval. Välj er favoriträtt i samband med resebokningen. Läs mer från menylistan (se högra sidan). 

Speciella gruppmenyer för grupper ombord på Viking XPRS
Om du vill ha en speciell gruppmeny på Viking XPRS kan du kontakta fartygets köksmästare eller restaurangchef, som kan ge dig tips om olika alternativ för gruppmenyer: koksmastare.xprs@vikingline.com och restaurangchef.xprs@vikingline.com


Vinlista

På alla fartyg finns välfyllda vinkällare med många intressanta viner. Ombord har du möjlighet att till förmånliga sjöpriser skämma bort dig med högklassiga viner, som inte alltid ens kan köpas i land.

Beräkna en flaska till förrätt för ca. 5 personer (utan påfyllning) och till varmrätt för ca. 3 personer (med påfyllning) eller kontakta fartygets restaurangchef för förslag. Restaurangchefen föreslår även gärna lämpliga aperitiv/avec alternativ.

Bekanta dig med fartygets viner »