Bastu och Spa

Våra bastuavdelningar är oaser där du kan slappna av i ångbad, njuta av bubbelpooler och uppfriska dig i bastubaren. I våra spaavdelningar kan du skämma bort dig med kosmetologbehandlingar och på Viking Grace kan du också koppla av med professionell massage.

Våra spaavdelningars nya vårdserie är det lyxiga och högklassiga tyska märket BABOR. BABOR är välkänt och har prisbelönats för sin vetenskapliga forskning och utvecklingsarbete. Läs mer om BABOR »

Gratis inträde till pool- och bastuavdelningen (Amorella, Gabriella och Mariella) eller till Spa & Wellness (Viking Grace) i samband med 45–50 minuters spabehandling.

Viking Grace Spa & Wellness

M/S Viking Graces spa-avdelning ligger högst uppe på däck 11 med makalös utsikt över Östersjöns vackraste skärgård.

  • En vanlig bastu, en örtbastu och en snögrotta
  • Två VIP-utrymmen till eget bruk
  • Behandlingar med produkter från tyska BABOR
  • Spaavdelningens bar - efter en behandling är det skönt att koppla av med ett glas champagne, ett gott vin eller en fräsch smoothie

Travel Spa

Viking Line Travel Spa erbjuder skönhet och välbefinnande till havs. Få ny glöd med ansiktsbehandlingar, som görs med BABOR-seriens högklassiga produkter eller koppla av med välgörande kroppsbehandlingar. I Travel Spa får du också hudvårdstips och råd för hur du hemma kan behålla resultatet av din behandling.

Mariellas Travel Spa finns bredvid Sjöbutiken på däck 6.

Gabriellas Travel Spa är i samband med bastun på däck 6.

Amorellas Travel Spa är i samband med bastun på däck 6.

Bastu

I våra trivsamma och snygga bastur kan du njuta av milda eller heta ångor enligt din smak. Du kan också boka en bastu för din grupp. I detta fall måste bokningen ske i förväg. Annars är alla passagerare välkomna till basturna under deras öppettider.

Ombord kan du bada bastu så svetten lackar och sedan svalka av dig med ett dopp i poolen. Garanterat uppfriskande! Privatresenärer kan använda bastun under öppettider, grupper bör beställa gruppbastu i förväg (dock inte till infraröda bastun).

Gabriellas förnyade bastuavdelning finns på däck 6.

Mariellas bastuavdelning är på däck 2.

Amorellas bastuavdelning ligger intill Travel Span på däck 6.

Viking Grace har ingen traditionell bastuavdelning, utan en lyxig Spa & Wellness-avdelning.

Viking XPRS och Rosella har ej bastu.

Viking Line Club-förmåner

När du är medlem i avgiftsfria Viking Line Club får du rabatt på ruttresor, kryssningar, utvalda produkter och tjänster både ombord och i land. Ombord får du rabatt också på Bastu och Spa -avdelningarna.