Ohjelmaa ryhmille

Oletko innokas tutustumaan kohdekaupungin antiin, mutta et oikein tiedä, mistä aloittaa? Ei huolta, sillä Viking Linen kautta voi tilata monenlaisia ohjelmapaketteja eri kokoisille ryhmille kaikissa kohteissamme.

Näe ja koe enemmän kohteessa

Voit varata kauttamme ryhmällesi ohjelmaa myös kohdekaupungeissamme. Kiertoajelujen ja retkien lisäksi varaamme tarvittaessa myös jatkoyhteydet. Kysy lisää – suunnittelemme mielellämme kanssasi matkanne yksityiskohdat.


Tukholma uusin silmin

Viking Linen matkassa pääset mukavasti suoraan keskustasta keskustaan, sillä satamamme sijaitsee Tukholman vanhankaupungin läheisyydessä. Tukholma on yksi Euroopan kiinnostavimmista pääkaupungeista – paljon enemmän kuin kuninkaanlinna ja ostoskadut. Tukholmassa tapahtuu aina – täältä löydät kansainvälisiä messuja, näyttelyitä ja ammattilaisseminaareja sekä suuria urheilutapahtumia.


Enemmän aikaa Tallinnassa

Lisäämällä matkaanne hotelliyön saatte kaksi päivää aikaa Tallinnassa. Sopimushintojemme ansiosta saat meidän kauttamme varatut yöpymiset normaalia huonehintaa edullisemmin. Valikoimassamme ovat lähes kaikki tasokkaat keskustan hotellit Tallinnassa.