Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Tallinnan keskustassa, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Toompean mäestä ja vanhastakaupungista. Lisäksi paikalle on hyvät kulkuyhteydet, matkaa mm. satamasta on n. 2 km.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 30.12.2017 saakka (Viking Line Club -hinta voimassa 29.10. saakka), meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Keskustassa Vanhankaupungin ja Toompeanmäen läheisyydessä, rautatieasemalle 1 km, satamaan 2 km, lentokentälle 6 km.

Ravintolapalvelut: Ravintolat Grill 250°. Café Mademoiselle tarjoaa tuoreita, hotellin leipomossa valmistettuja leivonnaisia ja piirakoita.

Muuta: Modernissa allas- ja saunakeskuksessa Aqua & Sauna Centerissä on useita uima-altaita, porealtaita, lepoalueita sekä saunoja. Ilmainen sisäänpääsy Viking Linen hotellipaketin varanneille ennen uloskirjautumista. 

Hotellissa on myös mahdollisuus Wellness Spa - ja kampaamohoitoihin. Saat hoidoista 20 % alennusta (ei koske spa-paketteja), kun varaat hotellin Viking Linen kautta ja hoidon etukäteen hotellin omasta varauspalvelusta: wellness.meriton.tallinn@rezidorparkinn.com. Mainitse varauksen yhteydessä, että olet Viking Linen asiakas ja anna alennuskoodi SPA-20. Katso kaikki hoitopaketit

Osoite: Toompuistetee 27 / Paldiski mnt. 4, 10149 Tallinn

Puh: +372 6 288 100

Faksi: +372 6 677 001

Sähköposti: reservations.meriton.tallinn@rezidorparkinn.com

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot