Nordic Hotel Forum

Nykyaikainen business- ja konferenssihotelli vanhankaupungin läheisyydessä. Hotellin ylimmässä kerroksessa on rauhallinen rentoutumiskeskus, jossa voit lepuuttaa sekä kehoa että mieltä samalla nauttien upeista näkymistä vanhankaupungin suuntaan. Altaiden ja saunojen käyttö sisältyy huoneen hintaan.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 24.9.2017 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Viking Line Clubilaisille erikoisetuna lisäksi tervetuliaisdrinkki hotellissa.

Sijainti: Viru-aukiolla vanhankaupungin kupeessa, satamaan 1 km, lentokentälle 5 km.

Ravintolapalvelut: Kansainvälinen Ravintola Monaco sekä avara ja valoisa aulabaari.

Muuta: Hotellin tasokkaassa rentoutumiskeskuksessa on suomalainen sauna, höyrysauna, allas, poreallas, kuntosali ja mehubaari. Kesällä terassi. Hotellissa on myös business-keskus, jossa on mahdollisuus käyttää tietokonetta sekä tulostaa, kopioida, skannata tai faksata dokumentteja.

Osoite: Viru väljak 3, 10111 Tallinn

Puh: +372 6 222 900

Faksi: +372 6 222 901

Sähköposti: info@nordichotels.eu

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot