Nordic Hotel Forum

Nykyaikainen business- ja konferenssihotelli vanhankaupungin läheisyydessä. Hotellin ylimmässä kerroksessa on rauhallinen rentoutumiskeskus, jossa voit lepuuttaa sekä kehoa että mieltä samalla nauttien upeista näkymistä vanhankaupungin suuntaan. Altaiden ja saunojen käyttö sisältyy huoneen hintaan.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 30.9.2018 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Viking Line Clubilaisille erikoisetuna lisäksi tervetuliaisdrinkki hotellissa.

Sijainti: Viru-aukiolla vanhankaupungin kupeessa, satamaan 1 km, lentokentälle 5 km.

Ravintolapalvelut: Kansainvälinen Ravintola Monaco sekä avara ja valoisa aulabaari.

Muuta: Hotellin tasokkaassa rentoutumiskeskuksessa on suomalainen sauna, höyrysauna, allas, poreallas, kuntosali ja mehubaari. Kesällä terassi. Hotellissa on myös business-keskus, jossa on mahdollisuus käyttää tietokonetta sekä tulostaa, kopioida, skannata tai faksata dokumentteja.

Osoite: Viru väljak 3, 10111 Tallinn

Puh: +372 6 222 900

Faksi: +372 6 222 901

Sähköposti: info@nordichotels.eu

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online »

Edullisin hinta netissä. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia. Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana. Jäsenehdot »

Ota mukaan henkilötodistus (matkoille Tallinnaan passi tai henkilökortti). Lisätietoa ikärajoista ja muista matkaehdoista »

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.