Mökit Ahvenanmaalla

Varaa mökki Ahvenanmaalta

Täydelliset tiedot mökeistä kuvineen löydät oheisesta Ahvenanmaa-esitteestä ja mökkivarausjärjestelmästä.

Viking Linen kautta on vuokrattavana noin 250 mökkiä ympäri Ahvenanmaata. Mökit ovat moneen makuun ja hintaluokkaan sopivia. Voit valita mökin joko vilkkaasta mökkikylästä palvelujen äärellä tai yksittäisen mökin syrjäisemmältä seudulta. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinun tarpeitasi vastaavan mökin.

Mökkivarausjärjestelmästämme voit etsiä vapaita mökkejä joko viikoittain tai vuorokausittain. Huomioi, että osa mökeistä on varattavissa vain viikoittain, jolloin ne näkyvät ainoastaan viikkohaussa. 

Yöpymismökit

Jos etsit yksinkertaista ja edullista majoituspaikkaa, on yöpymismökit hyvä valinta. Yöpymismökit ovat varattavissa vuorokausittain koko kauden ajan. Kuvat ja esittelyt löydät oheisesta Ahvenanmaa-esitteestä.

Yöpymismökit on luokiteltu matkailujärjestö Visit Ålandin vaatimusten mukaisesti kahteen luokkaan:

Standard 
Mökit täyttävät perusvaatimukset ja niissä on vähimmäisvarustelu. 

Standard +
Perusvaatimusten ja vähimmäisvarustelun lisäksi mökissä on wc, minikeittiö tai juokseva lämmin ja kylmä vesi.

Yöpymismökit varataan Viking Linen laivamatkojen yhteydessä. Maksu tilisiirrolla viimeistään 6 viikkoa ennen matkan alkua. Mikäli varaus tehdään myöhemmin, on maksu suoritettava välittömästi. Varauksen voi peruuttaa kuluitta viimeistään 14 päivää ennen matkan alkua, muuten koko summa veloitetaan. Toimitusmaksu 20 EUR lisätään varaukseen.

Mökit ovat varattavissa vuorokausittain koko kauden ajan (kevät/kesä/syksy)