Viking Line Club on täynnä etuja

Liity Itämeren iloisimpaan joukkoon ja saat rahanarvoisia etuja sekä laivalla että maissa. Jäsenenä matkustat sekä risteily- ja reittimatkoilla päivän parhaaseen hintaan. Saat etuja palveluista ja tuotteista sekä laivoilla että maissa. Lisäksi saat kaikista matkoistasi ja laivaostoksistasi bonuspisteitä eli Veneitä. Voit käyttää niitä tulevien matkojesi maksamiseen osittain tai kokonaan kun varaat ja maksat matkan online-palvelussa tai puhelimitse. Veneitä ei voi käyttää maksuvälineenä laivoillamme.

Jäsenyys on maksuton, liity nyt!

Viking Line Club uudistui

Vuoden 2017 helmikuusta asti olet voinut kerätä Veneitä eli bonuspisteitä matkoistasi ja ostoksistasi. Nyt pääset käyttämään niitä matkojesi maksamiseen!

Jäsentasot

Jäsenyydessä on kaksi tasoa: Member-taso ja Plus-taso. Kun olet kerännyt 1 000 Venettä, pääset Plus-tasolle. Plus-tasolla saat aina Veneet kaksinkertaisina.

Omat sivut

Päivittä yhteystietojasi tai katso matkavarauksiasi, se onnistuu kätevästi Omat sivut -osiossa, jonne voit kirjautua jäsennumerollasi ja salasanallasi.

Viking Line Club – jäsenedut laivalla

Viking Line Clubin jäsenenä saat etuja niin merimyymälöissä kuin ravintoloissa ja sauna & spa -osastoillakin.

Viking Line Club – jäsenedut maissa

Viking Line Clubin jäsenenä saat Tallinnassa, Tukholmassa, Ahvenanmaalla ja Suomessa alennuksia mm. hotelleissa, museoissa, ruokapaikoissa ja kauneushoitoloissa.

Usein kysyttyä

Jäsenyys, kortit ja bonuspisteet eli Veneet – täältä saattaa löytyä sinunkin kysymykseesi valmis vastaus.


Varaa matka

Varaa matka