Estonian Golf & Country Club

Estonian Golf & Country Clubilla on kaksi hienoa kenttää: 18-reikäinen Sea Course on todellinen mestarin kenttä ja 9-reikäinen Stone Course on links-typpinen kenttä.

Lue lisää kentästä!

Green fee 1.5.–22.12.2017

Sea Course 
89,- / henkilö, 18 reikää

Stone Course
55,- / henkilö, 18 reikää (2 x 9 reikää)
35,- / henkilö, 9 reikää

Muut palvelut
43,- Golf cart (2 hlö)
3,- Trolley (pull chart)
45,- Golf set Wilson (beginner)
55,- Golf set Taylor Made (premium)

Green fee on varattava ennakkoon, viimeistään neljä päivää ennen.

Ilmoita varatessasi: varausnumero, peliaika, pelaajien määrä, lisätoiveet.
Laivamatkat myydään erikseen. Green feen voi yhdistää mihin tahansa Viking Linen Tallinnan-matkaan.


Sea Course (18 reikää)

18-reikäinen Sea Course on todellinen mestarin kenttä. Aluetta ympäröi koskematon metsä ja Jägala-joki rantoineen. Korkeuseroa on jopa 40 metriä – tammikujat, vanhat kivet ja luonnon lammet ovat mahdollistaneet tämän upean golfkentän, jonka vertaista saa hakea. Sea Course on haaste jopa kokeneelle golfaajalle. (HCP limit 36)

Stone Course, 18 reikää (2 x 9 reikää)

9-reikäinen Stone Course on links-typpinen kenttä kalkkikivisellä alueella katajien ja kunnostettujen kiviaitojen ympäröimänä. Kuten monet muinaiset paikat Virossa, myös Stone Course kertoo tarinaa, joka alkaa yli 5 000 vuoden takaa.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.