Hotel Kung Carl

Täyden palvelun hotelli keskellä eläväistä Östermalmia. Hotellin jokainen huone on elegantisti ja persoonallisesti sisustettu.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma–Helsinki-laivamatka 2 hengen B2P- tai C4-hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Perhehuoneet 

Kahden hengen huoneiden lisäksi hotellissa on perhehuoneita. Hintaesimerkkiin sisältyy 2 aikuista ja 2 lasta (0-11 vuotta), B4-hytti laivalla ja perhehuone sekä aamiainen hotellissa.

Hinta alkaen
305,-/ perhe

Viking Line Club -hinta alkaen
287,-/ perhe

Voimassa 31.12.2017 asti.

Sijainti: Östermalmilla, lähellä Stureplania ja Sturegalleriaa sekä useita kauppoja, kahviloita sekä ravintoloita ja yökerhoja. Viking Linen terminaaliin noin 3 km. T- Östermalmstorg, uloskäynti Stureplan.

Ravintolapalvelut: Suosittu ravintola Kung Carls Bakficka - Tre Rum & Kök ja aulabaari.

Muuta: Hotellivieraat saavat alennusta läheisestä Sturebadet-kylpylän ja kuntosalin palveluista (ikäraja 18 v).

Osoite: Birger Jarlsgatan 21, S-111 87 Stockholm

Puh: +46 8 463 5000

Sähköposti: info@kungcarl.se


Stockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.