Tallinn Viimsi Spa

Tavallisten hotellipalveluiden lisäksi Tallinn Viimsi Spa -kylpylähotelli tarjoaa mahdollisuuden aktiiviseen ja terveyttä kohentavaan lomailuun sekä aikuisille että lapsille. Hotelli sijaitsee Tallinnan kyljessä luonnonkauniilla Viimsin niemellä. Alueella on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet hiekkarantoineen sekä metsä- ja retkipolkuineen. Kylpylähotellin uusin vetonaula on Atlantis H2O Aquapark, joka on Viron suurin interaktiivinen vesipuisto (lisämaksullinen).

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 16.12.2018 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Luonnonkauniilla Viimsin niemellä 10 km Tallinnan keskustasta. Paikan päällä mahdollisuus varata retkiä sekä kuljetuspalveluja. 

Kuljetuspalvelu ranta-alueelle kesäaikana. Yleinen bussi (linja 1A) liikennöi Tallinnan keskustan ja hotellin välillä 4–5 kertaa tunnissa.

Ravintolapalvelut: Viimsi Spa buffetravintola, lobbybaari 24 h, japanilainen Sushi time -ravintola, englantilainen pubi Black Rose, Lastenkeskuksen ZOO-kahvila, Saunakeskuksen kahvila sekä kesäisin ulkoterassi.

Huonevarustelu: Kaikissa huoneissa suihku ja WC, hiustenkuivaaja, kylpytakit aikuisille, jääkaappi, TV- ja kaapelikanavat sekä ilmainen Wi-Fi. Perhehuoneissa kerrosvuoteet kahdelle lapselle. Suurimmassa osassa huoneista on puu- tai parkettilattiat.

Muuta: Asiakkaiden käytössä on Saunakeskus uima-altaineen. Hotellissa myös kauneus- ja terveyskeskus, kampaamo sekä hammashoitola. Lastenkeskuksessa on tarjolla aktiviteetteja eri-ikäisille lapsille kiipeilytelineistä tekojäähalliin. Asiakkaat voivat vierailla lisämaksusta uudessa Atlantis H2O Aquapark interaktiivisessa vesipuistossa, jossa vetonauloina kahdeksan eripituista liukumäkeä, virtaava joki ja aaltoallas. Paikan päällä ostettavan perhelipun hinta on 15–25 euroa (2017) ajankohdasta riippuen. Hotellin vieressä on myös elokuvateatteri, jossa esitetään 3D- ja 5D-elokuvia.

Osoite: Randvere tee 11, Viimsi 74001

Puh: +372 6 061000

Faksi: +372 6 061003

Sähköposti: info@spatallinn.ee

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online »

Edullisin hinta netissä. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia. Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana. Jäsenehdot »

Ota mukaan henkilötodistus (matkoille Tallinnaan passi tai henkilökortti). Lisätietoa ikärajoista ja muista matkaehdoista »

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.