Scandic Continental

Vanhan hotelli Continentalin tilalle rakennettu uusi ja upea Scandic Continental houkuttelee modernilla arkkitehtuurillaan ja loistavalla sijainnillaan aivan Tukholman keskustassa. Hotellin kattoterassilla on Tukholman upein näköala.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma–Helsinki-laivamatka 2 hengen B2P- tai C4-hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Tukholman sydämessä päärautatieasemaa vastapäätä, ostoskatujen, ravintoloiden, nähtävyyksien ja liikenneyhteyksien lähellä. Hotellin kattoterassilla on Tukholman upein näköala.

Ravintolatarjonta: Ravintola The Market, kahvila Caldo Coffee, kattobaari Capital, kattoterassi

Huonevarustelu: WC, kylpyhuone, hiustenkuivaaja, silitysrauta- ja lauta, elokuvakanavat ja ilmainen WiFi.

Muuta: Hotellivieraiden käytettävissä kuntosali ja sauna

Osoite: Vasagatan 22, 111 21 Tukholma

Puh: +46 8 517 342 00

Faksi: +46 8 517 342 11

Sähköposti: continental@scandichotels.com


Stockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.