Haymarket by Scandic

Ylellinen, keväällä 2016 avattu Haymarket by Scandic -hotelli sijaitsee 1920-luvun elegantissa PUB-talossa, jota ympäröivät konserttisalit, elokuvateatterit ja ruokatorit. Hotelli on kävelymatkan päässä sekä päärautatieasemalta että Stureplanilta. Hotellin sisustus on saanut vaikutteita Hollywoodin kulta-ajasta, ja myös Greta Garbo työskenteli rakennuksessa aikoinaan myyjättärenä.

Hinta/henkilö

Norm. alk. 117,- 
Viking Line Club alk. 108,-

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä  31.12.2018 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. 

Hotelliin ei ole kiintiötä, joten varaukset hoidetaan myyntipalvelumme kautta (on request).

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma meno/paluu -laivamatka 2 hengen B2P-, C4-, I2- tai I4 -hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Hotellipaketti on varattavissa myös Turusta.


Sijainti: Hotelli sijaitsee keskustan sydämessä Hötorgetin laidalla, lähellä suosittuja ostospaikkoja ja ravintoloita. Sergelin torille 300 m ja Stureplanille 700 m.

Ravintolapalvelut:  Amerikkalainen ravintola Paul´s, kahvila Gretas, cocktailbaari Americain

Huonevarustelu: Huoneet on sisustettu moderniin art deco -tyyliin. Kaikissa huoneissa suihku/kylpyamme, puulattiat, minibaari, kahvin- ja teenkeittovälineet, maksuton langaton internetyhteys, televisio ja elokuvakanavia, hiustenkuivaaja, ilmastointi, tallelokero.

Ikkunattomissa Sleep-huoneissa innovatiiviset sängyt, joiden patjan pehmeyden voi säätää itselleen sopivaksi.

Pysäköinti: Hotellin läheisyydessä maksullinen pysäköintihalli

Muuta: Hotellin. 3. kerroksessa on kuntosali. Hotellista voi lainata polkupyöriä.

Osoite: Hötorget 13–15, 111 57 Tukholma

Puh: +46 8 517 26 700

Sähköposti: haymarket@scandichotels.com


Stockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Tukholman hotellien TOP 4

Päätit viettää pitkän viikonlopun Tukholmassa. Mutta. Mihin hotelliin kannattaisi majoittua? Tässä tulevat minun top 4 -voittajaa eri ehdoilla Tukholman hotelleista.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.