Tallinnan ravintolat ja rennot bistrot

Tallinnan ravintolat ja kaupungin kukoistava ruokakulttuuri pitävät sisällään monenlaisia makuelämyksiä erinomaisesta fine diningista rennon rouheisiin bistroihin ja tunnelmallisiin kahviloihin. Myös lapsiperheille on paljon valinnanvaraa!

Tuntuu, että Tallinnan ravintolat voitaisiin listata aina puolen vuoden välein, sillä eläväinen kaupunki uudistuu ja muuttuu koko ajan – ja sekös naapurimaassamme parasta onkin! Viehättävän vanhankaupungin ja boheemin Kalamajan lisäksi matkailija pääsee nauttimaan merimatkallaan myös Punaisten laivojen edullisista tuliaisostoksista.

Tallinnan upean ravintolatarjonnan puitteissa suosittelemmekin akuuttiin nälkään ja kulttuurijanoon joko nopeaa Päiväristeilyä tai rennompaa yön yli laivamatkaa. Tai miltä kuulostaisi yö tai kaksi Tallinnassa, jolloin aikaa jää kaupungin koluamiseen sekä useampien ravintoloiden ja kauppojen tutkimiseen. Viking Linen kautta löydät myös edulliset hotellit sekä esteettömät ja lapsiystävälliset huoneet.

Missä kannattaa syödä Tallinnassa?

Paikallista, kokeellista, modernia, venäläistä, italialaista – Tallinnan ravintolatarjonta on huikaiseva! Olemme keränneet listan erilaisia ruokapaikkoja, joissa kannattaa syödä, juoda ja vaikka vain viettää aikaa. Tutustu alla olevien vinkkien lisäksi myös Viking Line Club -etuihin, jotka käyvät useissa kahviloissa ja ravintoloissa.

Makumatka Tallinnaan

Tallinna on täynnä upeita ravintoloita, joista löytyy valinnanvaraa kaikissa hintaluokissa.

Ö  & Kaks Kokka
Aivan Tallinnan sataman tuntumasta löytyvät ravintola Ö ja Kaks Kokka ovat samojen tekijöiden perustamat: Ö tarjoilee fine dining -elämyksiä Kaks Kokkan ollessa rennompi lounasravintola.

F-Hoone
Vanhaan neuvostokauden tehdasrakennukseen perustettu F-Hoone on iso, ihanan lämmin, myös lapsiperheille sopiva ravintola, joka herää henkiin iltaisin.

F-Hoone

NOA Peakoka Pool
Kansainvälisen huipputason ravintolaksi valittu tyylikäs ”Keittiömestarin Sali” tarjoaa 5 ja 7 ruokalajin maistelumenuja, jotka on suunnitellut huippukokki Tõnis Siigur.

Umami
Ihanan kodikas, toisille jopa mummolaa muistuttava Mustamäen kaupunginosassa sijaitseva lapsiystävällinen ravintola saa erinomaiset pisteet tunnelmasta, ruoasta sekä virolaisista käsityöoluista. Lapsille löytyy oma leikkihuone.

Ravintola Umami Tallinnassa

Salt
Pieni ja tunnelmallinen Salt on yleensä täynnä, joten pöytävaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Ravintolaa on kiitelty etenkin kekseliäistä ja kokeellisista annoksistaan.

Nop
Paikallisten suosima ja tunnelmaltaan mukava kahvila tarjoilee orgaanisia herkkuja sekä suolaisen että makean ystäville. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Kokeile viikonloppubrunssia!

Kohvik Moon
Jo useamman vuoden ajan Tallinnan suosituimpien ravintoloiden joukkoon kuulunutta Kohvik Moonia on kiitelty etenkin hinta-laatusuhteeltaan. Nimestään huolimatta paikka ei ole kahvila vaan ehta ruokapaikka, joka tarjoaa modernia venäläisvaikutteista ruokaa.

Merellinen ravintolakokemus

Muista myös Viking Linen oma ravintolamaailma, jonka avainsanoina ovat maukkaus, monipuolisuus ja edullisuus.