Ålands Golfklubb – golfpaketti hotellimajoituksella

Ålands Golfklubbilla on kaksi 18-reikäistä kenttää ja yksi lyhytkenttä. Golfaa kauniissa ympäristössä kuninkaallisilla mailla Kastelholman linnan läheisyydessä. Slottsbanan ja Kungsbanan ovat erityylisiä, joten ne täydentävät toisiaan. GolfDigest on nimittänyt kentät Suomen parhaiksi.

Hintaan sisältyy

  • Laivamatka Turku–Maarianhamina meno-paluu
  • Henkilöauto
  • Yhden päivän green fee, maanantai–torstai
  • Yksi yöpyminen kahden hengen huoneessa Park Alandia Hotellissa ja aamiainen

Hinta on voimassa 1.5.–31.10.2018. Se voi vaihdella lähtöpäivän ja/tai lähtöajan mukaan. Matkan hinta ilmoitetaan varauksen yhteydessä.

Varaa ylimääräinen greenfee, hinta arkisin EUR 55/hlö ja viikonloppuisin EUR 65/hlö.

Ålands Golfklubb – kuninkaalliset kentät kauniissa miljöössä

Ålands Golfklubb sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Maarianhaminasta. Täällä golfaat kuninkaallisilla mailla kauniissa miljöössä Kastelholman linnan läheisyydessä. Paikan sydän on klubitalo, jossa on vastaanotto, ravintola, pukuhuoneet, suihkut ja sauna sekä hyvin varusteltu golfshop. Palvelu pelaa ja tunnelma on kotoisa, sen todistavat kerta toisensa jälkeen palaavat lukuisat vieraspelaajat. Ålands Golfklubb on saanut useita kunniamainintoja, muun muassa Suomen paras 36-reiän golfkenttä vuonna 2015 GolfDigestin mukaan, Ahvenanmaan Turismipalkinto 2016 ja vuonna 2017 GolfDigest nimesi Slottsbanan Suomen toiseksi parhaaksi kentäksi.

Åland Golfklubbilla on kaksi menestyksekästä PGA-Pro -ohjaajaa, jotka antavat tunteja niin aloittelijoille, keskivertopelaajille kuin eliittitason golfaajillekin.

Klubin kolme kenttää

Ålands Golfklubilla on kaksi 18-reikäistä kenttää ja yksi lyhytkenttä.

Slottsbanan on luonnonkaunis, puistomainen ja helppo kenttä, josta on näkymä Kastelholman linnaan. Se on yksi Pohjoismaiden kauneimmista kentistä.

Kungsbanan on vähän vaativampi kenttä. Sen reiät ovat kaltevilla paikoilla ja männyt tiheämmässä. Kungsbanan on tehty maille, jotka ennen kuuluivat Kastelholman Kuninkaantilalle ja olivat Kustaa Vaasan metsästysmaita.

Prinsessan on 6-reikäinen par-3 kenttä, jolla on täyspituiset viheriöt. Se sijaitsee vain yhden pitkän lyönnin päässä klubitalolta.

Haluatko osallistua golfkilpailuun? Lue lisää tästä! (pdf)

Maarianhaminan huvielämää

Päivän golfailun jälkeen monet haluavat syödä hyvin ja viettää iltaa jossain. Maarianhaminassa on runsaasti ravintoloita tarjolla ja kolme niistä ovat mukana White Guide Nordicissa. Kesäaikaan on mukava ensin istuskella jollain ulkoterassilla ja sen jälkeen jatkaa iltaa Hotelli Arkipelagin yökerhossa, joka on Maarianhaminan yöelämän keidas.