Clarion Hotel Stockholm

Huomiota herättävä hotellirakennus on tehty valoisaksi ja avaraksi. Se sijaitsee trendikkäässä Södermalmin kaupunginosassa.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 31.12.2018 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma meno/paluu -laivamatka 2 hengen B2P-, C4-, I2- tai I4 -hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Hotellipaketti on varattavissa myös Turusta.


Perhehuoneet 

Kahden hengen huoneiden lisäksi hotellissa on perhehuoneita. Hintaesimerkkiin sisältyy 2 aikuista ja 2 lasta (0–8 vuotta), B4-hytti laivalla ja perhehuone sekä aamiainen hotellissa.

Hinta alkaen
307,-/ perhe

Viking Line Club -hinta alkaen
285,-/ perhe

Sijainti: Södermalmilla, joka on tunnettu kulttuuritarjonnasta, ravintoloista, gallerioista ja puistoista. N. 10 min. keskustaan ja kävelymatkan päässä Vanhasta kaupungista. Viking Linen terminaaliin n. 2 km. Metroasema T-Skanstull.

Ravintolapalvelut: Eatery Social -ravintola yhdistelee Pohjois-, Etelä- ja Keski-Amerikan makuja ruotsalaiseen perinteeseen. Drinkeistä voi nauttia lobbybaari Living Roomissa.

Muuta: Ympärivuorokautinen huonepalvelu, taidenäyttelyitä ja elävää musiikkia. Elements Spa by Clarion Hotels, jossa voi nauttia ayurveda-hoidoista. Lisäksi joogaa, pilatesta ja meditaatiota.

HUOM! Clarion Hotel Stockholm on käteisetön hotelli. Hotelli hyväksyy kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Osoite: Ringvägen 98, Skanstull, S-118 60 Stockholm.

Puh: +46 8 462 1000

Sähköposti: cl.stockholm@choice.se


Stockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Tukholman hotellien TOP 4

Päätit viettää pitkän viikonlopun Tukholmassa. Mutta. Mihin hotelliin kannattaisi majoittua? Tässä tulevat minun top 4 -voittajaa eri ehdoilla Tukholman hotelleista.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.