Scandic Alvik

Scandic Alvik sijaitsee Alvikissa/Brommassa, vain 5 kilometrin päässä Tukholman keskustasta.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma–Helsinki-laivamatka 2 hengen B2P- tai C4-hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Perhehuoneet

Kahden hengen huoneiden lisäksi hotellissa on perhehuoneita. Hintaesimerkkiin sisältyy 2 aikuista ja 2 lasta (0-12 vuotta), B-hytti laivalla ja perhehuone sekä aamiainen hotellissa.

Hinta

218,-/perhe

Viking Line Club -hinta

188,-/perhe

Voimassa 31.12.2017 asti.

Sijainti: Alvik/Bromma, lähellä Mälarenin vesistöä ja E4-tietä. Hotellilta kestää 12 minuuttia metrolla T-centralenin asemalle. Poikkirata vie sekä Solnaan (Friends Arena) että Gullmarsplanille (Globen ja Tele2 Arena).

Ravintolatarjonta: Ravintola ja aulabaari.

Muuta: Kaikki huoneet savuttomia. Kuntosali, lainapyöriä. Maksullinen pysäköintihalli, ilmainen ulkopysäköinti mahdollisuuksien mukaan. Kesäisin hotellilta pääsee keskustaan myös M/S Movitz-lautalla.

Osoite: Gustavslundsvägen 153, 167 51 Bromma

Puh: +46 8 5176 6100

Faksi: +46 8 5176 6111

Sähköposti: alvik@scandichotels.com


Stockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.