Hotelli Metropol

Metropol Hotell sijaitsee Tallinnan keskustassa Rotermannin korttelissa, kävelymatkan päässä historiallisesta vanhastakaupungista, ostoskeskuksista ja satamasta. Hotelli on tilavine huoneineen ja viihtyisine yleistiloineen mukava vaihtoehto budjettimatkailijalle. Lisäksi valikoimassamme on huoneita uuden Metropol SPA Hotellin puolelta 22.7.2018 alkaen. HUOM. Metropol Spa Hotellin kylpyläosasto avataan lokakuussa 2018.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 28.10.2018 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Hotelli sijaitsee Rotermannin alueella, satamaan 1 km, vanhaankaupunkiin 0,5 km.

Ravintolapalvelut: Pizzanaut-ravintolassa tarjolla klassisia makuja ja herkullisia pizzoja, laaja valikoima viinejä sekä paikallisten pientuottajien oluita ja virvoitusjuomia. 

Autopaikoitus: Maksullinen julkinen pysäköintialue lähistöllä, varaaminen ei ole mahdollista.

Muuta: Suurimmassa osassa huoneita on laminaattilattiat. Hotellissa on myös saunallisia huoneita. Hotellissa on kauneussalonki sekä mahdollisuus klassiseen hierontaan. Matkatavarasäilytys. Huom. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja hotellissa. Metropol SPA Hotellin puolella Metropol SPA (4 Stars) -huoneiden hintaan sisältyy kylpyläosaston käyttö. Huom. Metropol Spa Hotellin kylpyläosasto avataan lokakuussa 2018.

Osoite: Roseni 13, 10111 Tallinn

Puh: +372 667 4500

Sähköposti: booking@metropol.ee

Kotisivu: www.metropol.ee

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online »

Edullisin hinta netissä. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia. Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana. Jäsenehdot »

Ota mukaan henkilötodistus (matkoille Tallinnaan passi tai henkilökortti). Lisätietoa ikärajoista ja muista matkaehdoista »

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.