Hotelli Metropol

Metropol Hotell sijaitsee Tallinnan keskustassa Rotermannin korttelissa, kävelymatkan päässä historiallisesta vanhastakaupungista, ostoskeskuksista ja satamasta. Hotelli on tilavine huoneineen ja viihtyisine yleistiloineen mukava vaihtoehto budjettimatkailijalle.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 30.12.2017 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Hotelli sijaitsee Rotermannin alueella, satamaan 1 km, vanhaankaupunkiin 0,5 km.

Ravintolapalvelut: Aulabaari, kahvila, à la carte -ravintola Berlin

Autopaikoitus: Maksullinen julkinen pysäköintialue lähistöllä, varaaminen ei ole mahdollista.

Muuta: Suurimmassa osassa huoneita on laminaattilattiat. Hotellissa on myös saunallisia huoneita. Hotellissa on kauneussalonki sekä mahdollisuus klassiseen hierontaan. Matkatavarasäilytys. Huom.! Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja hotellissa.

Osoite: Roseni 13, 10111 Tallinn

Puh: +372 667 4500

Sähköposti: booking@metropol.ee

Kotisivu: www.metropol.ee

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.