Radisson Blu Hotel Olümpia

Monipuolisesti palveleva kansainvälinen keskustahotelli tarjoaa majoituksen lisäksi hienot puitteet neuvotteluihin, kongresseihin ja juhliin.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 30.9.2018 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Superior-huone

Superior-huoneen hintaan kuuluu uudistetun Club 26 -kuntoklubin käyttö sisäänkirjautumisen aikana. Club 26 sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa ja sen uima-altaalta, saunasta ja kuntosalista on henkeäsalpaavan upeat näkymät Tallinnan ylle.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Keskustassa, vanhaankaupunkiin 1 km, satamaan 2 km, lentokentälle 4 km.

Ravintolapalvelut: Ravintola Senso, jossa lounasbuffet arkipäivisin ja à la carte joka päivä. Herkkuja tarjoilee myös Café Boulevard ja juomia hotellin aulabaari.

Autopaikoitus: Maksullinen parkkipaikka.

Muuta: Syksyllä 2016 uudistetussa Club 26 -kuntokeskuksessa on sauna, infrapunasauna ja 16 metrin uima-allas (myös 10 hengen yksityissauna, jonka yhteydessä oma pieni allas).  Hotellissa on kauneussalonki, hammaslääkäripalvelut, lahjatavaraliike, pesula- ja silityspalvelu. Radisson Blu Hotel Olümpian alakerrassa on kasino OlyBet Sports Bar (K21).
Hotellin keväällä 2017 täydellisesti uudistunut kokouskeskus on yksi Tallinnan suurimmista ja moderneimmista. Suurimpaan yhtenäiseen kokoustilaan mahtuu 500 henkeä.

Osoite: Liivalaia 33, 10118 Tallinn

Puh: +372 6 315 333

Faksi: +372 6 315 325

Sähköposti: info.olumpia.tallinn@radissonblu.com

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online »

Edullisin hinta netissä. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia. Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana. Jäsenehdot »

Ota mukaan henkilötodistus (matkoille Tallinnaan passi tai henkilökortti). Lisätietoa ikärajoista ja muista matkaehdoista »

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.