Crystal Plaza Hotel

Crystal Plaza Hotel sijaitsee kauniissa jugendrakennuksessa trendikkäässä Östermalmin kaupunginosassa. Hotellin sisustus henkii vanhan ajan tunnelmaa yksilöllisine huoneineen ja art deco -tyylisine yleistiloineen. Hotellissa on myös perhehuoneita.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 17.12.2017 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma–Helsinki-laivamatka 2 hengen B2P- tai C4-hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Perhehuoneet

Kahden hengen huoneiden lisäksi hotellissa on perhehuoneita. Hintaesimerkkiin sisältyy 2 aikuista ja 2 lasta (0-11 vuotta), B4-hytti laivalla ja perhehuone sekä aamiainen hotellissa.

Hinta

248,-/perhe

Viking Line Club -hinta

230,-/perhe

Voimassa 31.12.2017 asti.

Sijainti: Keskustassa. Viking Linen terminaalille matkaa on n. 3 km. Metroasema Östermalmstorg, uloskäynti Stureplanille.

Ravintolapalvelut: Ravintola MING

Pysäköinti: Mahdollisuus maksulliseen autotallipaikkaan, varattava etukäteen.

Muuta: Hotellivieraiden käytössä kuntosali ja sauna.

Osoite:  Birger Jarlsgatan 35, 11145 Stockholm

Puh: +46 8 406 88 00

Sähköposti: info@crystalplazahotel.seStockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.