Skansen

Skansen on maailman ensimmäinen ulkoilmamuseo, joka on perustettu vuonna 1891. Kävijä voi tarkastella Ruotsia pohjoisesta etelään viiden vuosisadan ajalta ja tuntea historian havinaa kulttuurihistoriallisissa taloissa ja maatiloilla, joiden askareisiin kullekin aikakaudelle tyypillisiin asuihin pukeutuneet oppaat osallistuvat.

Sisäänpääsyliput 2017

30.4.–30.9.2017

  • 17,-/aikuinen
  • 6,50,-/lapsi 4–15 v
  • Alle 4-vuotiaat veloituksetta

25.–26.11., 2.–3.12., 9–10.12. ja 16–17.12.2017

  • 16,-/aikuinen
  • 6,50,-/lapsi 4–15 v
  • Alle 4-vuotiaat veloituksetta

Historia herää henkiin

Skansenin 300 000 m²:n kokoisella alueella on yli 150 taloa ja maatilaa, jotka on kerätty ympäri Ruotsia ja rakennettu uudelleen Skanseniin. Voit matkustaa ajassa taaksepäin ja tavata entisajan ihmisiä. Kesäisin sinulla on myös joka ilta mahdollisuus seurata perinteistä ruotsalaista kansantanssia!

Eläimiä Pohjolasta

Skansenissa sijaitsee Tukholman ainoa eläinpuisto. Puistossa on pohjoismaisia koti- ja villieläimiä, kuten karhuja, susia ja ilveksiä. Lill-Skansenissa lapset pääsevät näkemään monenlaisia hauskoja pikkueläimiä ja leikkimään sekä ulko- että sisätiloissa.

Lisähupia

Skansenissa vietetään vuoden tärkeimpiä juhlia, kuten pääsiäistä, vappua, joulua ja juhannusta perinteiseen ruotsalaiseen tapaan. Kesäpäivänseisausta, joka on Ruotsin kesän kohokohta, juhlitaan laulaen, tanssien ja iloiten ja joulua vietetään viikonloppuisin joulumarkkinoilla ja konserteilla koko joulukuun ajan.

Nauti maukas ateria Skansenin viihtyisissä ravintoloissa ja kahviloissa, joista monessa on ihastuttava näkymä yli Tukholmaan. Museomyymälässä myydään perinteisiä käsitöitä.

Varaa netissä

  1. Valitse varauskalenterista lähtöpäivä ja matkustajamäärä ja klikkaa "Näytä".
  2. Varaa hytti, ateriat ja muut haluamasi palvelut.
  3. Vaiheessa ”4. Tekemistä maissa” voit täydentää matkaasi pääsylipuilla, kiertoajeluilla tai muilla kohdepalveluilla.