Scandic Kungens Kurva

Hotelli sijaitsee Pohjolan eniten kehittyvällä ostosalueella Tukholman Kungens Kurva -alueen eteläpuolella. Hotellin vieressä sijaitsee kauppakeskus Heron City, joka tarjoaa jotakin koko perheelle, esim. ravintoloita, elokuvateatterin ja putiikkeja. Alueella on myös maailman suurin Ikea-tavaratalo.  Täältä on helppo jatkaa automatkaa kohti Etelä-Ruotsia ja Tanskaa E4-tietä pitkin.

Hinta/henkilö

Norm. alk. 80,-

Viking Line Club alk. 73,-

Viking Linella ei ole huonekiintiötä hotelliin ma–to. Näinä päivinä voit kysyä paikkatilannetta myyntipalvelustamme.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma–Helsinki-laivamatka 2 hengen B2P- tai C4-hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Perhehuoneet

Kahden hengen huoneiden lisäksi hotellissa on perhehuoneita. Hintaesimerkkiin sisältyy 2 aikuista ja 2 lasta (0-12 vuotta), B-hytti laivalla ja perhehuone sekä aamiainen hotellissa.

Hinta

265,-/perhe

Viking Line Club -hinta

247,-/perhe


Voimassa 31.12.2017 asti.

Sijainti: Viking Linen terminaalilta noin 20 minuutin ajomatka. Kolmårdenin eläinpuistoon ajomatkaa noin 130 km.

Ravintolapalvelut: Hotellin ravintolassa tarjoillaan Scandicin à la carte -menun antimia. Aulabaarissa on tarjolla juomia ja pientä purtavaa.

Osoite: Ekgårdsvägen 2, Kungens Kurva

Puh: +46 8 517 346 00

Sähköposti: Kungenskurva@scandichotels.com

Pysäköinti: Hotellivieraille ilmainen ulkopysäköinti.

Muuta: Kaikki huoneet ovat savuttomia. Tukholman nähtävyydet kauppakeskus Heron City ja maailman suurin Ikea ovat aivan lähistöllä, kävelymatkan päässä. Uima-allas, sauna ja kuntosali ovat asiakkaiden käytettävissä maksutta. Hotellissa on lasten leikkihuone, jossa on pelejä ja leluja.


Stockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.