Scandic Gamla Stan

Viehättävä hotelli sijaitsee Tukholman Vanhassakaupungissa. Hotellin sisustus kristallikruunuineen henkii tyylikästä 1600-luvun tunnelmaa.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 31.12.2018 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma meno/paluu -laivamatka 2 hengen B2P-, C4-, I2- tai I4 -hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Hotellipaketti on varattavissa myös Turusta.


Sijainti: Vanhassakaupungissa, n. 50 metrin päässä Kornhamns Torgista ja 200 metrin päässä Slussplanilta/Skeppsbrolta. Kuninkaanlinna, Storkyrkan, Riddarhuset, Riddarholmen sekä Riddarholmskyrkan ovat 500 metrin etäisyydellä.

Muuta: Kesäisin hurmaavalta kattoterassilta avautuvat upeat näkymät Vanhankaupungin yli. Hotelli on joutsenmerkitty ja savuton.

Osoite: Lilla Nygatan 25, S-111 28 Stockholm

Puh: +46 8 723 72 50

Faksi: +46 8 723 72 59 

Sähköposti: gamlastan@scandichotels.com


Stockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.