Merellä

Viihdesyksy alkoi

Punaisilla laivoilla syksy on täynnä viihdettä – jokaisella reitillä, jokaisella lähdöllä ja jokaiseen makuun. Älä jää odottamaan, varaa viihdematkasi heti!

Ruoka ja juoma

Ravintoloidemme ja kahviloidemme avainsanat ovat maukkaus, monipuolisuus ja edullisuus.

Ostokset

Makeisia, korkealaatuista merkkikosmetiikkaa, uutuustuoksuja, juomia, vaatteita, leluja ja asusteita aina edullisin merihinnoin.

Hytit

Laivoillamme on jokaisen makuun ja budjettiin sopivia hyttejä. Suite, Premium ja Seaside-hytit ovat ikkunallisia. Sviitit ja luksushytit ovat suurempia ja paremmin varusteltuja.

Sauna ja Spa

Saunaosastomme ovat keitaita, joilla rentoudut hyvissä löylyissä, vilvoittelet porealtaissa ja virkistyt saunabaarissa. Spa-osastoillamme voit nauttia kosmetologin tekemistä hoidoista ja Viking Gracella myös ammattihierojan palveluista.

Lapset ja Ville Viking

Lapsille laivamatka on elämys vailla vertaa. Lue lisää laivakissa Ville Vikingistä, lastenohjelmasta, leikki- ja hoitotiloista ja muusta lapsia varten suunnitellusta sisällöstä.

Vähän enemmän tunnetta 

Muistatko sen tunteen? Sen, kun vatsanpohjaa kutittaa, kun nauraa niin ettei pysty lopettamaan ja tanssii niin että tuntuu. Muistatko sen hetken, kun astuu ensimmäisen kerran uuteen satamaan? Sellaisissa hetkissä me haluamme elää mukana. Me Viking Linella teemme vähän enemmän, jotta sinä voit elää vähän enemmän.

Viking Grace – Vähän enemmän luksusta

Lisää luksusta elämään ja lähde upeiden palveluiden ääreen ja ystävällisen henkilökunnan hoiviin kauniin saariston syleilyyn.

Romanttisesti merellä

Itämeri tarjoaa romantiikkaa muuallakin kuin tanssilattian pyörteissä tai karaokelavalla. Lähde rakkaasi kanssa viettämään yhteistä aikaa merelle. Lue parhaat vinkkimme romanttiseen minilomaan.

Viking Grace – Vähän enemmän tähtien tuiketta

Vuorokauden risteily Viking Gracella on yhtä kuin täydellinen irtiotto. Olit sitten missä tahansa, kerää porukka kasaan ja suuntaa Turun satamaan.


Varaa matka

Varaa matka

Laivastomme

Helsinki–Maarianhamina–Tukholma
Gabriella ja Mariella

Helsinki–Tallinna: Viking XPRS

Turku–Maarianhamina–Tukholma:
Amorella ja Viking Grace

Maarianhamina–Kapellskär: Rosella