Varaa matka

Tallinnan-matkat

Tunnelmallinen Tallinna on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Sen mukulakivikaduilta löydät ainutlaatuisen sekoituksen historiaa sekä modernia nykypäivää. Ja mikä parasta, suurin osa käyntikohteista on kävelymatkan päässä. Kiinnostaako kultturi, museot, kylpylät, shoppailu tai arkkitehtuuri? Tallinnasa on jokaiselle jotain.

Historiallinen vanhakaupunki

Tallinnan vanhakaupunki on kuulunut UNESCO:n maailmanperintöluetteloon vuodesta 1997. Historia on kaupungissa vahvasti läsnä: esimerkiksi keskiaikaiset kaupunginmuurit ovat lähes kokonaan säilyneet. Vanhassakaupungissa on paljon viehättäviä putiikkeja, kahviloita ja gallerioita, joihin tutustut parhaiten kävellen.

Tallinnan ravintolat

Tallinnassa syöt hyvin ja usein edullisemmin kuin Suomessa. Valittavanasi on paljon erityylisiä ravintoloita aina lompakkoystävällisestä fine dining -elämyksiin. Lue esim. bloggarimme Ninan ravintolavinkit Tallinnaan

Risteilyt Tallinnaan

Viking Line vie sinut keskelle Tallinnan keskiaikaista tunnelmaa. Päivän aikana ehdit moneen mukaan – kiinnostavaa tekemistä riittää niin Tallinnan keskustassa kuin ympäristössäkin.

Tekemistä Tallinnassa

Mihin tahansa vierailukohteeseen tutustuminen tuo mukanaan jännitystä, uusia kokemuksia ja elämyksiä. Valikoimissamme on jokaiselle jotakin.

Kiertoajelut

Valitse pelkkä Hop On Hop Off -bussikiertoajelu TAI bussikiertoajelu ja sisäänpääsy 2 nähtävyyeen.

Aikuinen alk. 19,-

Hotellit Tallinnassa

Jää yöksi Tallinnaan, koe enemmän! Hotellit Tallinnassa ovat mukavan edullisia, ja vaihtoehtoja on moneen makuun. Onko sinulle tärkeintä hotellin sijainti, lapsiystävällisyys, oheispalvelut vai hinta?

Lasten Tallinna

Koko perheen risteilypaketit Tallinnan huvituksiin! Paketit sisältävät meno-paluu laivamatkan Tallinnaan Viking XPRS:llä, yöpymisen ja aamiaisen hotellissa sekä sisäänpääsyn johonkin Tallinnan perhekohteeseen.