Go Hotel Shnelli

Go Hotel Shnelli -hotellin sijainti on mainio – kävelymatkan päässä ovat sekä vanhakaupunki että suuren suosion saanut Kalamajan kaupunginosa, josta löytyy kiinnostavia ravintoloita, kirpputoreja ja designputiikkeja. Hotellissa on kahden hengen huoneiden lisäksi keittonurkkauksella varustettuja perhehuoneita.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 24.9.2017 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Päärautatieaseman vieressä, vanhaan kaupungin läheisyydessä. Satamaan 1,7 km, Raatihuoneentorille 0,7 km, Telliskivi-alueelle 0,4 km.

Ravintolapalvelut: Kahvila-ravintola Perrooni Kohvik.

Huonevarustelu:  Kaikissa huoneissa parkettilattia, WC/ kylpyhuone, televisio ja ilmainen WiFi. Superior-huoneiden näkymä on Tallinnan vanhaankaupunkiin tai puistoon. Perhehuoneissa on keittonurkkaus, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja pieni ruokapöytä sekä kylpyhuoneessa kylpyamme.

Pysäköinti: Hotellivieraille ilmainen pysäköinti hotellin edessä, paikkoja rajoitetusti. Pysäköintiluvan saa hotellin vastaanotosta.

Muuta: Hotellin välittömässä yhteydessä olevassa Balti Jaam -aseman matkakeskuksessa sijaitsevat Shnelli Day Spa ja Selver-kauppa.

Osoite: Toompuiestee 37, 10133 Tallinn

Puh: +372 631 0100

Faksi: +372 631 0107

Sähköposti: shnelli@gohotels.ee

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot