Go Hotel Shnelli

Go Hotel Shnelli -hotellin sijainti on mainio – kävelymatkan päässä ovat sekä vanhakaupunki että suuren suosion saanut Kalamajan kaupunginosa, josta löytyy kiinnostavia ravintoloita, kirpputoreja ja designputiikkeja. Hotellissa on kahden hengen huoneiden lisäksi keittonurkkauksella varustettuja perhehuoneita.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 23.9.2018 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Päärautatieaseman vieressä, vanhaan kaupungin läheisyydessä. Satamaan 1,7 km, Raatihuoneentorille 0,7 km, Telliskivi-alueelle 0,4 km. Hotellin vieressä sijaitsevan uudistetun Balti Jaam -torin myyntikojut tarjoavat kaikkea vihanneksista antiikkiin.

Ravintolapalvelut: Kahvila-ravintola Perrooni Kohvik.

Huonevarustelu:  Kaikissa huoneissa parkettilattia, WC/ kylpyhuone, televisio ja ilmainen WiFi. Superior-huoneiden näkymä on Tallinnan vanhaankaupunkiin tai puistoon. Perhehuoneissa on keittonurkkaus, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja pieni ruokapöytä sekä kylpyhuoneessa kylpyamme.

Pysäköinti: Hotellivieraille ilmainen pysäköinti hotellin edessä, paikkoja rajoitetusti. Pysäköintiluvan saa hotellin vastaanotosta.

Muuta: Hotellin välittömässä yhteydessä olevassa Balti Jaam -aseman matkakeskuksessa sijaitsevat Shnelli Day Spa ja Selver-kauppa.

Osoite: Toompuiestee 37, 10133 Tallinn

Puh: +372 631 0100

Faksi: +372 631 0107

Sähköposti: shnelli@gohotels.ee

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online »

Edullisin hinta netissä. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia. Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana. Jäsenehdot »

Ota mukaan henkilötodistus (matkoille Tallinnaan passi tai henkilökortti). Lisätietoa ikärajoista ja muista matkaehdoista »

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.