Eurovision Cruise -Miniristeily 8.4.

Suositut Euroviisuristeilyt jatkuvat! Luvassa on tuttuun tapaan euroviisukaraoke ja viisuvisa. Tällä kertaa illan kruunaa Mikael Konttisen Euroviisushow. Ohjelmassa lisäksi Anja Niskanen, Thommy Fagerlund ja Janina Soinranta showlla 'Katson sineen taivaan', Jere Sivonen 1998 Diva drag show sekä lähes aamuun asti jatkuva viisudisko.

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Hintaan sisältyy

  • Miniristeily Helsingistä 1–4 henkilölle samassa hytissä
    (A2P/B2P/B2R/B2S-hytissä 1–2 henkilölle)

Mikael Konttinen sytyttää ilon viisufanien sydämiin kiskaisemalla huippushow’n liveorkesterin ja taustalaulajien kanssa. Reilun tunnin mittaisen elämyksen aikana kuulet upeimmat ja tanssittavimmat euroviisut vuosien varrelta. Ohjelmistossa on mukana mm. Volare, Diggi-loo diggi-ley ja Euphoria – unohtamatta huikeita suomalaisia edustuskappaleita kuten esimerkiksi Hard Rock Hallelujah, Hengaillaan ja Marry me.

Aikataulu toistaiseksi

Päivä Helsinki   Tallinna   Helsinki Laiva
Ma–la 21.30 > 00.00 08.00 > 10.40 Viking XPRS
Su 20.00 > 22.30 08.00 > 10.40 Viking XPRS

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.