Itämeren paras kokoustarjoilu

Punaiset laivat ovat tunnettuja hyvästä ruuasta – ja hyvä ruoka tekee kokousmatkasta entistäkin paremman! Meillä saat rahoille vastinetta mitä vain valitset: klassisen buffetin, à la carten tai tarjoilun kokousosastolla.

Kokousruokailukin voi olla kulinaarinen elämys. Uusi kokoustarjoilumenu syntyi, kun laivastomme keittiöväki kilpaili parhaista tarjoiluehdotuksista. Kokoustiloihin tarjoiltava valikoima sisältää mm. pieniä suolapaloja, joissa maistuvat Pohjolan raikkaat ruokaperinteet modernisti tulkittuina. Uudesta ryhmämenustamme löydät useita herkullisia, kolmen ruokalajin vaihtoehtoja.


The Buffet by Viking Line

Vaikka The Buffet on useimmille suomalaisille tuttu, saatat yllättyä sen uudistuneista valikoimista. Kehitämme tarjontaamme jatkuvasti ja tuomme pidetyimpien klassikoidemme rinnalle uusia herkkuja.

Aterian hintaan sisältyvät ruokajuomat, kuten olut, puna-/valkoviini, virvoitusjuomat ja kahvi/tee.

Makupaloja buffetista:

Ryhmämenu (À la carte)

Viking Linen edullinen ryhmämenu on tarkoitettu vähintään 10 hengen ryhmille ja edellyttää yhtenäistä menuvalintaa. Valitkaa yhteinen menu jo matkavarauksen yhteydessä, niin voitte nauttia rauhassa keittiömme antimista. Lue lisää menulistasta (löytyy sivun oikeasta laidasta). 

Räätälöidyt erikoismenut ryhmille Viking XPRS:llä
Jos haluat räätälöidä ryhmällesi oman erikoismenun, voit olla suoraan yhteydessä laivan keittiömestariin tai ravintolapäällikköön: koksmastare.xprs@vikingline.com ja restaurangchef.xprs@vikingline.com


Viinilista

À la carte -viinilistamme hinta-laatusuhde on kenties alan paras. Laivalla sinulla on mahdollisuus hemmotella itseäsi edullisin merihinnoin huippulaadukkailla tuotteilla, joita et välttämättä maista edes löydä.

Laske yksi pullollinen viiniä alkuruualle n. 5 henkilölle (yksi lasillinen) ja lämpimälle ruualle n. 3 henkilölle (yksi lisäkaato) tai ota yhteyttä laivan ravintolapäällikköön tarvitessasi ehdotusta sopivasta viinistä. Ravintolapäällikkö ehdottaa myös mielellään sopivan aperitiivin/avecin.

  • Laivan viinit ovat sekä laadukkaita että edullisia. Viking Linen viiniraati on tarkkaan valinnut ne maistelemalla useita eri viinintuottajien, alueiden ja vuosikertojen ehdokkaita ja valinneet finalistien joukosta yhden punaviinin, valkoviinin, kuohuviinin ja samppanjan.