Ville Viking

Puuhakas joululoma Punaisilla laivoilla

Joululoma kutsuu pikkumatruusit merelle sirkuksen pariin. Pallomerikylpyjen, piirtelyn ja muiden kivojen puuhien lisäksi perheen pienimmät pääsevät nimittäin ihailemaan iloisia ja taidokkaita Circus Hot Spots -sirkusesityksiä. Tervetuloa ikimuistoiselle koko perheen joululomalle!

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Sirkusesitysten lisäksi pikkumatruusit pääsevät itse harjoittelemaan sirkustemppuja ammattilaisten johdolla liikunnallisessa Circus Hot Spots -sirkuskoulussa jokaisena viikonpäivänä.

Eikä joululoma merellä olisi mitään ilman ihastuttavaa laivakissaamme Ville Vikingiä! Hänet tapaat jokaisella lähdöllä, ja vieraakseen hän saa tietysti itse joulupukin! Lisäksi ohjelmassa on kasvomaalausta ja laivakohtaista erikoisohjelmaa lapsille. Tällä joululomalla ei tekeminen lopu kesken!

Perheen nuorison joululomaa merellä piristävät mm. nuorison suosikkimerkkejä myyvät merimyymälät ja Turun-reitin nimekkäät nuorisoartistit.

Tutustu laivojen ohjelmaan alla ja varaa ikimuistoinen koko perheen joululoma! Nähdään merellä!

Joulumatka Tallinnaan, Tukholmaan vai saaristoon?

Circus Hot Spots -sirkusesityksistä ja -koulusta sekä muista joululoman huvituksista nautitaan laivoillamme seuraavina ajankohtina:

Amorella 21.12.–9.1.

La ja su: Taikaravintola (ei 31.12.–1.1.)
Joulupukki vierailee: 1.12.–23.12.
Pakkasukko vierailee: 30.12. –8.1.

Viking Grace 20.12.–8.1.

Joulupukki vierailee: 1.12.–25.12.
Pakkasukko vierailee: 30.12. –8.1.

Nuorison suosikkiartistit Viking Gracella:
Huomioithan, että paluumatkan artistin voit nähdä myös seuraavan päivän Piknik-päiväristeilyllä, kun valitset Amorellan aamulähdön.
20.12. Isac Elliot (paluumatkalla n. klo 17) Varaa Viking Grace 20.12.
21.12. Mikael Gabriel (menomatkalla n. klo 23–24) Varaa Viking Grace 21.12.

Mariella 19.12.–8.1.

Joulupukki vierailee: 1.12.–25.12.
Pakkasukko vierailee: 30.12. –31.12.

Gabriella 19.12.–8.1.

Joulupukki vierailee: 1.12.–25.12.
Pakkasukko vierailee: 31.12. –1.1.

Viking XPRS 19.12.–8.1.

Joulupukki vierailee: 1.12.–23.12.

Temput haltuun Circus Hot Spots -sirkuskoulussa

Circus Hot Spots -sirkuskoulussa lapset pääsevät tutustumaan sirkuksen maailmaan.

Sirkuskoulussa harjoitellaan paljon erilaisia taitoja ja temppuja, kuten kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä, trapetsitaiteilua, ilma-akrobatiaa, jonglöörausta, pyramideja sekä diabolon ja hulavanteen pyöritystä. Opeteltavat temput valitaan lasten iän ja taitojen mukaan.

Liikunnan iloa

Sirkuskoulu inspiroi liikkumaan ainutlaatuisella ja hauskalla tavalla. Temppujen opettelu rohkaisee lasta ilmaisemaan itseään ja luottamaan omiin fyysisiin kykyihinsä. Sirkuskoulu voi auttaa lasta löytämään liikunnan ilon silloin, kun hän ei innostu perinteisestä liikunnasta ja urheilusta.

Itse sirkustaitojen lisäksi sirkuskoulu kehittää myös keskittymiskykyä, itsekuria ja ryhmätyöskentelytaitoja. Uusien taitojen karttuessa myös lapsen itsetunto voimistuu.

Leikeissä on mukana leikinohjaaja. Laivakohtaisen risteilyohjelman saat saavuttuasi laivaan.

Laivojen ohjelmatarjonta vaihtelee aikataulujen vuoksi päiväkohtaisesti. Tarkan lastenviihteen ohjelman esiintymisaikoineen ja -paikkoineen saat laivalta.

Rosellalla ja Cinderellalla on lastenohjelmaa ja leikinohjaaja vain kausiluontoisesti, esimerkiksi kesäsesongin aikana. Valikoima on kuitenkin suppeampi kuin muilla laivoilla.

Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin. Lapset ovat vanhempiensa vastuulla.


Varaa matka

Varaa matka

Ville Vikingin ranneke on ladattu eduilla

Rannekkeen kantaja saa jäätelöpuikon, yllätyslahjan sekä Ville Viking -lasin, johon saa rajattomasti limua tai mehua. Rannekkeen voi varata 0–11-vuotiaille lapsille matkavarauksen yhteydessä tai ostaa laivalta. Se on voimassa koko risteilyn ajan.

Hinta 2017: 7,50 €
Hinta 2018: 8,50 €

Nuorison suosikkiartisteja

Isac Elliot

Isac Elliot - kuuntele YouTubessa

 

Mikael Gabriel

Mikael Gabriel - kuuntele YouTubessa

Hurjan kiva Ville Viking

Suosittu laivakissa Ville Viking hallitsee pikkumatkustajien hauskuuttamisen. Ville järjestää lapsille ikimuistoisia ja jännittäviä tapahtumia.

Ville Viking Club

Tutustu Itämeren hauskimpaan lastenklubiin ja laivakissaamme Ville Vikinkiin. Tervetuloa - miau o´hoi!